Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins Harry hekelt de ondraaglijke “open jacht”: vergelijkt zijn leven met een cultfilm

Maak reclame voor de nieuwe Apple TV + docu-serie gewijd aan geestelijke gezondheid, Ik kan het niet zien, Gaf Prins Harry Dax Shepherd een nieuw interview voor de populaire podcast van Armchair Expert. Een kans voor de hertog van Sussex om zijn nieuwe leven in Californië te bespreken met Meghan Markle en hun tweejarige zoon Archie, die meer dan een jaar geleden begon, na hun uiteindelijke vertrek uit de Britse monarchie.

De 36-jarige Brit vergeleek zijn leven met dat van Jim Carrey in de film The Truman ShowDeze populaire komedie, uitgebracht in 1998, waarin de hoofdpersoon een reality-tv-ster is zonder zijn medeweten. Vergelijking die Prins Harry gebruikt om te laten zien hoe alle aspecten van zijn leven worden onderzocht, gefotografeerd en over de hele wereld worden uitgezonden. En bij een poging om aan deze mediadruk te ontsnappen, verliet de koninklijke familie begin 2020 Meghan Markle.

Alleen omdat ik een beroemdheid ben, kan ik er niet uit. Het is echt triest en het argument van de paparazzi en anderen is dat als je in een openbare ruimte bent, het oké is om dat te doen.Prins Harry is vooral duidelijk op de podcast. Dus wat is ons mensenrecht, als individu en als gezin, als ik zeg dat vanaf het moment dat we ons huis verlaten, De achtervolging is begonnen en het spel is gratis – wat in naam van het algemeen belang? Er is geen algemeen belang om uw kinderen mee te nemen voor een strandwandeling. Niets, het is geen informatie. Dit is mijn probleem ermee, de informatie moet informatie blijven.

READ  Wie is Anna von Hossulf, de Zweedse kunstenaar die door katholieke fundamentalisten als "satanisch" wordt beschouwd?