Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verjaardag van Jalil Lesbert: Letizia Halliday deelt een video in de Evening Privacy

Letizia Halliday deelde een nieuwe video van haar intieme kerstfeest dat ze organiseerde ter gelegenheid van de 45e verjaardag van Jalil Lisbert.

Een verjaardag in het teken van liefde. Deze dinsdag 11 mei was een speciale dag voor Galilea Lisbert. De regisseur vierde zijn 45ste verjaardag en aarzelde niet om van de gelegenheid te genieten. In het bijzonder kon hij genieten van een ritje in een Porsche op de wegen van de Latigo-vallei bij Malibu. Droomgeschenk maar verre van de enige. Jalil Leisbert had ook recht op de zorgvuldige aandacht van degene van wie zijn hart klopte: Leticia Halliday. Vooral laatstgenoemde stuurde op Instagram een ​​prachtig statement uit voor haar meest gepassioneerde en tedere persoon: Gefeliciteerd mijn liefste, ik ben je dankbaar en voor alle manieren waarop je leven je raaktZe schreef in een commentaar op verschillende foto’s waar ze staat met haar minnaar. “Ik zie in je ogen de schoonheid die iets geweldigs in mij heeft verloren in de manier waarop je naar me kijkt en van me houdt. Laten we ervoor zorgen dat elke seconde telt, laten we ervoor zorgen dat we het leven vieren en leven.”, Ging ze verder alvorens af te sluiten met prof “Ik hou zoveel van jou” Die getuigt van de kracht van zijn gevoelens.

Meer verliefd dan ooit, organiseerde de weduwe van Johnny Hallyday een klein verjaardagsdiner met vrienden voor haar geliefde, die samen met zijn mooie vrouw zijn kaarsjes uitblies voordat hij hem enthousiast kuste. Dat blijkt uit een video die is gemaakt door een familielid van het paar in een avondprivacy die de moeder van Jade en Joy op haar Instagram-verhaal op woensdag 12 mei deelde.

READ  Jan Castex overweegt Sheila te impregneren om het imago van AstraZeneca te verbeteren

Letizia Halliday en Galilee Lisbert gaan binnenkort uit elkaar?

Als Letizia Halliday momenteel helemaal gelukkig aan het zwemmen is met haar nieuwe metgezel, komt er binnenkort een einde aan de droom. De tortelduifjes worden binnenkort gescheiden vanwege een onverwachte ongelukkige. dichterbijEn de De voormalige Sonya Roland zal op 22 mei de Verenigde Staten moeten verlaten en terugkeren naar FrankrijkDe datum waarop zijn toeristenvisum vervalt. In normale tijden hoefde hij alleen in de tegenovergestelde richting aan boord te gaan en een nieuw visum aan te vragen, maar de pandemie is bindend, aangezien vluchten tussen Frankrijk en de Verenigde Staten momenteel verboden zijn, behalve om dwingende redenen.

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen