Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Miley Cyrus viert vier jaar “Malibu”, haar liefdeslied voor Liam Hemsworth … Sandra Oh zal niet terugkomen in “Grey’s Anatomy” …

Zangeres Miley Cyrus – Boris Rössler / picture-alliance / Coverafbeeldingen

12 mei 2021

Sandra Oh zal niet terug zijn bij “Grey’s Anatomy”.

naar Sandra OhEn de Grey’s AnatomyHet is echt goed afgelopen! De actrice, die zeven jaar geleden stopte met de show, vertelde er een podcast over Los Angeles Times Dat “verhuisd naar”.

“Het is zeer zeldzaam om zo’n effect van een personage te zien. Op de een of andere manier doen we ons werk in een luchtbel en gaan we vooruit. Ze is bijna zeven jaar oud. Dus voor mij is het voorbij. Maar voor anderen leeft ze nog. en goed: “Hoewel ik het begrijp en er blij mee ben, bleef ik vooruitgaan.”

Sandra Oh speelde Dr. Christina Yang gedurende de eerste tien seizoenen van de serie.

Miley Cyrus viert vier jaar “Malibu”, haar geliefde lied Liam Hemsworth

Michelle Obama is in hechtenis begonnen met breien

Michelle Obama Het vond zijn eigen insluitingsactiviteit, zoals onthuld CBS vanmorgen : Breien! De voormalige first lady maakte eigenlijk jassen voor haar man, Barack Obama, en hun twee dochters, Sasha en Malia.

“Ik werk niet zo vaak als voorheen. Ik heb meer vrijheid om te doen wat ik wil, en ik brei nu. Ik vind het leuk om dingen van niets te maken. Maar het is niet iets van een oude vrouw.” reactie op stewardess Gale King, die haar vertelde dat ze er oud uitzag. Een beetje als een hobby.

Voorlopig moet Barack Obama nog een trui dragen die door zijn vrouw is gebreid.

READ  Florent Bagni lijdt aan kanker en is getroffen door het Covid-19-virus: de opnames van The Voice zijn aangetast