Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Norman Lloyd stierf op 106-jarige leeftijd, een Hitchcock-acteur en decaan van cinema

Norman Lloyd stierf op 106-jarige leeftijd, een Hitchcock-acteur en decaan van cinema

Corentin Balancini

hoofdredacteur

Gepassioneerd door de Hollywood-cinema van de jaren 1920 tot de jaren 70, volgt hij met belangstelling de huidige ontwikkeling van de zevende kunstindustrie en kijkt naar alles wat hem te wachten staat: Franse komedie, sensaties uit de jaren negentig, de vergeten Palme d’Or of de vergeten films. het moment. En met de tijd dat de serie vertrok.

Komiek Norman Lloyd stierf op 10 mei op 106-jarige leeftijd. Hij was de decaan van cinema en werkte samen met regisseurs als Jean Renoir, Charlie Chaplin, Anthony Mann en Alfred Hitchcock.

Schermafbeelding / basisinterviews

De Amerikaanse komiek Norman Lloyd stierf op 10 mei op 106-jarige leeftijd aan zijn echte naam Norman Perlmutter. Hij was de decaan van cinema en werkte samen met een aantal geweldige regisseurs.

Kindster Norman Lloyd begon zijn carrière in besturen voordat hij op 9-jarige leeftijd een professional werd. Op zijn zeventiende deed hij auditie, kreeg een plaats in verschillende theaters en werkte hij voor Elia Kazan, Joseph Lucy of Orson Welles.

De laatste is degene die wordt aangeboden om naar Hollywood te komen om een ​​filmaanpassing op te nemenIn het hart van de duisternis Voor RKO is het bedoeld om te worden opgenomen met een selfiecamera. Het project zal niet verder gaan dan de pre-productie, Lloyd zal de Dream Factory verlaten en de volgende productie van Orson Welles verliezen: Citizen Kane. Hij zal er zijn hele leven spijt van krijgen.

Lloyd keerde later terug naar Hollywood om te filmen met Alfred Hitchcock (La Cinquième Colonne, La Maison du Docteur Edwardes), Jean Renoir (The Man from the South), Richard Brooks (A Miracle in Tunis), Anthony Mann (The Black Book) of Jack Turner (pijl en fakkel).

READ  Dit is de beroemde Franse zangeres die haar dochter is

Joseph vond Lucy destijds vooral in de nieuwe Amerikaanse versie van M le maudit en werkte samen met Charlie Chaplin aan The Fires of the Railroad.

Een screenshot

Norman Lloyd in The Spotlight, 1952.

Bovendien zou Norman Lloyd zijn hand in de productie proberen door assistent te worden op de set van Lewis Milestone’s Arc de Triomphe. Tijdens een pilot-tour zou hij later de Alfred Hitchcock-serie produceren en vervolgens zou Alfred Hitchcock een Hour presenteren, evenals verschillende televisiefilms van 1971 tot 1978, waarvan hij er enkele zou regisseren.

Dit hoofdstuk van zijn carrière wordt afgesloten met financiering voor een aanpassing van een kort verhaal door Roald Dahl, Raar raar.

Llody is door de jaren heen actief gebleven en filmde in Peter Weir’s Circle of Missing Poets of Martin Scorsese’s Time of Innocence. Meest recent was hij in de cast van Crazy Amy en zou hij in de serie verschijnen. vliegtHet verhaal van de eerste Afro-Amerikaanse bemanning op een commerciële vlucht. In 2018, op 104e, werd hij de decaan van de cinema.

Vijfde kolom trailer: