Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het groene licht voor de Parijse testceremonie

Het groene licht voor de Parijse testceremonie

Coronavirus: het groene licht voor de Parijse testceremonie (illustratie) – Frankrijk Persbureau

De autoriteiten gaven groen licht voor muzikaal feestHet syndicaat van muzikale en diverse uitvoeringen zei dinsdag dat de Parijse auditie in Percy is, die op 29 mei zou kunnen plaatsvinden.

Het pilootproject “Ambition Live Again”, dat Prodiss al enkele maanden uitvoert, is nu goedgekeurd als minister van Cultuur Roslyn Bachelot Dit werd aangekondigd in aanwezigheid van de leden van de Nationale Raad van Beroepen van de scène (CNPS) die dinsdag bijeenkwamen, met vermelding van de vakbond.

Een concert voor 5.000 mensen

“Dit is een project dat hoop biedt voor een sector die het nodig heeft en al 14 maanden in een impasse verkeert (…) Vandaag is het moment waarop het herstel van september zich klaarmaakt”, schreef Brodess opnieuw in een persbericht.

Het Parijse auditiefeest in Bercy “zou moeten plaatsvinden op 29 mei”, met een groep van 5.000 mensen en 2.500 mensen die thuis blijven, verklaarde onlangs de openbare hulpdienst van het Hôpitaux de Paris (AP-HP), die verantwoordelijk is voor. Wetenschappelijke component.

Deze ceremonie “zal plaatsvinden in een permanente configuratie in een afgesloten ruimte”, zoals uiteengezet door AP-HP in een persbericht. de groep Indochine Hij zei dat hij klaar was om mee te doen. “We willen het doen, om het hele beroep te helpen, om te bewijzen, zoals in Barcelona, ​​Amsterdam, dat naar een concert gaan (met maskers) geen risico is,” onthulde groepsleider Nicolas Serkis onlangs in ‘Agence France- Presse. “We zullen op vrijwillige basis spelen en we zullen zelfs investeren om een ​​echt concert te geven”, zei hij zondagavond om 20.00 uur in een nieuwsbulletin op France 2.

READ  In Cannes durft Elsa Zilberstein een korte jurk te dragen tegen Carla Bruni en Salma Hayek