Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Je hebt een verbazingwekkende idiotie!” : Matthew Kasowitz beschuldigt LCI-politieagent

Ze gaan niet samen op vakantie. Gisteravond toonde LCI een prime-time optreden van “The Great Confrontation”, gepresenteerd door David Bogadas, gewijd aan onveiligheid in Frankrijk. Met dit programma steeg Channel 26 van 20.50 uur tot 23.30 uur naar de top van nieuwskanalen, met een gemiddelde van 298.000 kijkers, of 1,4% van de personen van 4 jaar en ouder, volgens MediaMetri.

Lees ook

TV

Covid-19: France 2 dagvaarding voor verzoek door de Canadian Space Agency voor onjuiste gegevens over …

& quot;  Plasticine Kings & quot;  : C8 ontwikkelt een nieuwe gezinswedstrijd

TV

“Modeling Clay Kings”: C8 ontwikkelt een nieuwe familiewedstrijd

UEFA Champions League: De finale van Manchester City tegen Chelsea wordt op zaterdag 29 mei vertoond in RMC Story

TV

UEFA Champions League: De finale tussen Manchester City en Chelsea wordt uitgezonden op …

“Hier zeg je onzin!”

Tijdens deze avond nam directeur Matteo Kasovitz contact op met Matteo Vallette, plaatsvervangend nationaal secretaris van de Onafhankelijke Unie van politiecommissarissen. De laatste beschuldigde de acteur ervan hem een ​​lezing te geven toen hij beweerde dat hij de politie gratis had beledigd.KlootzakkenOp sociale netwerken.Je zei dat je een vrij welvarend persoon was. Je woont in Vincennes. Waarom behandelde u tijdens een politieoperatie de politie als schurken terwijl ze – naar mijn mening – niets met u deden?Matthew Vallett vroeg.

Ik heb de politie-klootzakken niet gebeld! Het was een grap op TwitterAntwoordde Matteo Kasovitz met een glimlach op zijn gezicht.Ach ja … dit zou wel eens de degradatie van onze samenleving kunnen zijn! Het is wanneer de politie gratis beledigt!Syndicate reageerde. De vertegenwoordiger van het “Office of Legends” antwoordde: “Als u het bestand leert kennen, praten we er nog een keer over. Daar staat er onzin“.

READ  Demi Moore draagt ​​een badpak met haar dochters en maakt indruk op haar!

“Ik heb de politie-klootzakken niet gebeld”

Maar de politieagent in de groep van David Bogadas gaf niet op: “Maar wat bracht u ertoe deze woorden te zeggen tegen politieagenten die u niet kent? Dit is wat ik niet begrijp“.”Leer meer over de geschiedenis en we zullen erover praten! We zullen hier niet alles op laden! Ik heb de politie geen boefjes gebeldMatteo Kasovitz wilde van onderwerp veranderen.Roem is misschien … berucht willen zijn om dit soort politiegesprekken omdat het zo trendy isMatthieu Valet schoot.

Je hebt een verbazingwekkend niveau van idiotie!Laat de acteur vallen.Als we beledigd zijn, is dat omdat we geen ideeën meer hebbenToen de toon hoger werd, besloot de LCI-presentator in te grijpen:Daar kunnen we met elkaar praten terwijl we elkaar respecteren!“. puremedias.com Biedt u aan om de reeks te bekijken.