Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Tiramisu” werd onthuld in verschillende lekken

Android 12 staat nu centraal, maar Google-teams werken al aan de volgende versie.

Terwijl Android 12 uitbreidt naar compatibele apparaten, werken de teams achter de groene kleine bot al aan de volgende update van het besturingssysteem. De directe concurrent van iOS, dat de overgrote meerderheid van smartphones ter wereld levert, bereidt zijn nieuwe update voor, en spoiler, het zal een voorproefje van tiramisu hebben.

In feite zal het beroemde Italiaanse dessert de codenaam zijn van de update die samen met de groene robotteams wordt ontwikkeld. Volgens de eerste screenshots die op internet zijn gelekt, kunnen we al een glimp opvangen van de nieuwe functies die van Android worden verwacht. Volgens de eerste informatie die we hebben, zou de nieuwe update een geheel nieuwe functie kunnen hebben genaamd “Palingual”.

Nieuwe functies

Dit laatste zou meertalige gebruikers in staat moeten stellen om voor elke toepassing een specifieke gebruikstaal te geven. Een kleine optie die misschien onbelangrijk lijkt, maar het is ook een bewijs van de kracht van de aanpassingsmogelijkheden van Android, die we al hebben toegejuicht In vergelijking tussen Android en iOS.

Overige informatie Voor zover we nu weten, zouden de Google-teams die aan de update werken een nieuwe functie kunnen introduceren met de naam “TARE”. Dat laatste is een acroniem Android-hulpbronneneconomie, Het wijst een bepaalde hoeveelheid stroom en soorten krediet toe aan elke app om de batterij te sparen.

Er worden geen diepgaande wijzigingen verwacht

Wat betreft het scherm, als de wijzigingen niet te veel zijn, zullen ze nog steeds zichtbaar zijn. Volgens allerlei geruchten rondom deze toekomstige update staat Android op het punt een app op een enkele regel van het horloge te introduceren, wat al mogelijk is in Android 12. Android 13-privacy Het zou dus nodig zijn om dit soort weergave te behouden, zelfs wanneer de gebruiker meldingen ontvangt.

READ  Konami is achter de schermen actief in de franchises Metal Gear, Castlevania en Silent Hill

Op dit moment zijn de geruchten gericht op deze nieuwigheden, terwijl we het hier en daar over andere “vreemde” opties hebben. Hoewel de update nog steeds wordt bestudeerd door Google, als de Tiramisu-versie volgend jaar wordt uitgebracht, maar misschien zonder de nieuwe functies die hierboven zijn genoemd.