Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Halo Infinite: er is een laatste scène ontdekt die zojuist uit het spel is verwijderd | Xbox One

Het is nu bijna drie weken geleden sinds de campagne oneindige uitstraling Beschikbaar. Terwijl velen van jullie al een rondleiding door Halo Zeta hebben gemaakt om al zijn geheimen te ontdekken, heeft Gamecheat13 vandaag een ongekende aanblik ontdekt in de gamebestanden.

Lees ook: Funko Pop! Halo: een Limited Edition Master Chief-personage beschikbaar!

Er is een mysterieuze scène gespot in de gamebestanden

Een paar dagen geleden, meerdere geluidsbestanden Het werd ontdekt en nu is de bijbehorende video onthuld.

Als je de Halo Infinite-campagne hebt voltooid, heb je waarschijnlijk veel scènes voor en na de aftiteling van de game gezien.Wat we vandaag ontdekken, is duidelijk gepland tijdens de aftiteling en laat zien dat de piloot een mysterieus bericht onderschept.

Toen belde hij de hoofdbaas en de twee vrienden ontdekten iets dat hen sprakeloos maakte. Als het onderwerp duidelijk verborgen is voor de speler, kunnen we nog steeds het bericht “UNSC-tag gedetecteerd, aanwijzing: vriend” horen, wat wijst op een geallieerde benadering.

Het is niet duidelijk waar deze video naar verwijst of waarom deze uit de game is verwijderd. De reden kan zijn dat het oorspronkelijk was gepland voor samenwerking, of voor toekomstige inhoud, of dat het verwijderen ervan slechts een scenariokeuze is… en jij, wat is je hypothese?

READ  Waze is 'gek', GPS leidt gebruikers naar het verkeerde pad