Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jay Park heeft ontslag genomen als CEO van twee muziekbedrijven die hij beheert, AOMG en H1GHR MUSIC – K-Sélection

Op 31 december kondigde zanger, rapper, producer en ondernemer Jay Park zijn beslissing aan om af te treden als CEO van de twee muziekbedrijven die hij beheert, AOMG en H1GHR MUSIC. In een bericht dat op zijn persoonlijke Instagram-account werd gedeeld, onthulde Jay Park dat hij, na lang nadenken, heeft besloten af ​​te treden en als consultant voor beide labels te blijven werken.

Jay Park richtte AOMG individueel op in 2013, en richtte vervolgens een ander muzieklabel op, H1GHER MUSIC met producer Cha Cha Malone in 2017. Hij bedankte het personeel en het team achter de groei en het succes van AOMG en H1GHR MUSIC. Hij sprak zijn diepe dankbaarheid uit aan de fans van de artiesten onder de posters en vroeg om hun blijvende steun in de komende jaren.

“Na lang nadenken en de tijd nemen om mijn gevoelens te ordenen, heb ik besloten mijn positie als CEO van AOMG en H1GHR MUSIC op te geven. Ik weet dat dit voor veel mensen een schok kan zijn, maar ik blijf adviseur voor beide beoordelingen en zal een familie en team blijven. Ik wil alle fans bedanken die me op alle mogelijke manieren hebben vertrouwd en gesteund. “Mijn inspanningen en ik hoop dat u mij, Aomg, H1ghr Music en alle dat zullen we nog vele jaren doen. Zoals alle artiesten en muziekwerkers van AOMG en H1ghr, wil ik je oprecht bedanken voor het toevertrouwen van je toekomst met deze twee merken die je hebt opgericht, en het is echt een eer om bouw dit samen en blijf het verhaal zij aan zij schrijven. Ik doe er geen seconde aan en het zal me altijd na aan het hart liggen. Ik ben niet perfect maar ik heb altijd mijn best gedaan en zal mijn best blijven doen het beste. Ik hou van jullie allemaal. Bedankt en een gelukkig nieuwjaar.”

Artiesten als LeeHi, GRAY, Yugyeom van GOT7, Simon Dominic, Code Kunst en nog veel meer onder leiding van AOMG. Ondertussen beschikt H1GHR MUSIC over een indrukwekkend aantal artiesten, waaronder GroovyRoom, GOT7’s JAY B, JMIN en pH-1, onder anderen. Beide merken en hun artiesten hebben een belangrijke rol gespeeld bij het creëren van een solide basis voor hiphop- en RnB-stijlen in de Koreaanse muziekindustrie.