Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Timothée Chalamet organiseerde in 2010 een mysterieus YouTube-kanaal

De acteur bevestigde wat sommige fans al hebben opgemerkt: hij noemde zichzelf 10 jaar geleden, toen hij 15 was, “ModdedController360”.

Een van de vragen die fans van Timothée Chalamet woedend maakten, heeft zijn antwoord gevonden: Ja, een acteur Duin Hij is de persoon achter het mysterieuze YouTube-kanaal ModdedController360, dat in 2010 toen hij 15 jaar oud was een korte periode actief was. De 25-jarige acteur bevestigde de geruchten die over het web dwarrelden in een recent interview met YouTuber Nate Hill:

“Ik had een YouTube-kanaal dat mensen vonden, ModdedController360, trok op controllers (van XBox, let op), maakte er drie. Ik tekende ze en verkocht ze voor $ 10.”

In deze oude video’s introduceert een tiener die nooit zijn gezicht heeft laten zien de XBox-consoles die hij heeft aangepast. We zien alleen de laatste, zijn handen, zijn jas en de weinige meubels in zijn kamer die in het frame passen, terwijl zijn stem staat voor wat hij verkoopt. Niet erg meeslepende elementen waardoor zijn publiek hem toch kon leren kennen.

Begin 2018 plaatste een netizen deze video’s op Instagram en kondigde aan dat hij ze had gevonden tijdens het verkennen van het kanaal dat Timothée Chalamet officieel als tiener had opgezet: “We kunnen video’s bekijken die hij leuk vond. Ik vond deze video’s (… ) En ik weet zeker dat het zo is!”, ik schreef. Sindsdien heeft de theorie terrein gewonnen. NS Reddit-forumthread werkgelegenheid Video’s op TikTokFans hebben aanwijzingen verzameld en een recent artikel van Moederbord.

Stoel, vloerkleed en litteken als bewijs

De Amerikaanse media merken eerst de gelijkenis op van de stem die we destijds horen in de video’s van ModdedController360 en Timothée Chalamet, bekend van zijn optreden in New York: speciale eenheid In 2009 of royale pijn En thuisland In 2012. Moederbord Vergelijk ook een foto van Timothée Chalamet, genomen in zijn slaapkamer toen hij een tiener was, en afgelopen juli door dezelfde acteur op Instagram geplaatst, met enkele items in de video’s.

READ  Een groep sterren op de groene loper van het Academy of the Moving Image Gala

Door de ModdedController360-video’s op te fleuren, merkten ze dat de stoel, het parket en het tapijt overeenkomen met die op de foto. Ten slotte zagen ze een litteken op de linker ringvinger van de YouTube-vlogger; Hetzelfde zien we in sommige interviews met Timothée Chalamet.

De YouTube-pogingen van Timothée Chalamet zijn nu niet ver achter: sinds de lancering Noem me bij je naamDie hem in 2017 naar de rang van First New American Young Man dreef, blijft de acteur schieten. na, na Regenachtige dag in New York Woody Allen Oo de koning Op Netflix, momenteel aan het spelen Franse verzending door Wes Anderson en DuinFilm van Denis Villeneuve. Er is een vervolg aangekondigd en tegelijkertijd bereidt Timothée Chalamet zich voor om de rol van Willy Wonka op zich te nemen in een competitie Sjakie en de chocoladefabriek.