Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LeBron James bekritiseert het einde van ‘Squid’ en maakt de maker van de serie boos

VS VANDAAG USPW via Reuters

LeBron James draagt ​​in 2019 een Lakers-trui tegen de Phoenix Suns.

Chain – onverwachte pass van wapens. Ja inktvis spel Het is een enorme hit over de hele wereld sinds de release op 17 september NetflixZijn einde liet een aantal toeschouwers ontevreden achter. Dit is het geval bij sommige LeBron James.

Dat maakte de NBA-ster bekend tijdens een persconferentie na afloop van de wedstrijd op dinsdag 12 oktober. Dit leverde hem een ​​reactie op van de maker van de serie en een nieuwe uitwisseling op woensdag 27 oktober.

Toen hij de microfoon doorgaf aan zijn Los Angeles Lakers-teamgenoot Anthony Davis, vroeg deze hem of hij klaar was. Serie. De “koning” antwoordde bevestigend voordat hij zijn mening uitte over de uitkomst van het programma, dat helemaal geen indruk maakte op de twee sterren NBAEn Zoals je hieronder kunt zien (waarschuwingsbarrières).

“Ik vond het einde van de serie niet leuk. Ik weet dat ze proberen de deur voor een tweede seizoen te openen, maar zet je kont op dat verdomde vliegtuig en ga naar de broer van je dochter. Wat ben je aan het doen kerel? Hij is gewoon won vijf miljard won!” Vooral LeBron James won.

Deze kritiek op de viervoudig NBA-kampioen had onopgemerkt kunnen blijven, maar bereikte uiteindelijk de oren van Hwang Dong-hyeok, de maker en regisseur van het spel. inktvis spel. De directeur reageerde dinsdag 26 oktober resoluut tijdens een interview met voogd.

“U zag Ruimtestoring 2 (In welke LeBron-sterren)? LeBron James is geweldig en hij kan zeggen wat hij wil. Ik respecteer dat. Ik ben echt dankbaar dat hij de hele show heeft gezien, maar ik zal mijn einde niet veranderen. Hij legde uit dat dit mijn einde is. En het bieden, duidelijk ontevreden over de woorden van de atleet. “Als hij zijn eigen einde in gedachten heeft en het hem behaagt, kan hij zijn eigen vervolg maken. Ik ga het bekijken en misschien stuur ik dan een bericht met de tekst: ‘Ik hield van de hele show, behalve het einde.'”

READ  Quinté + op zaterdag 12 juni 2021 in Vincennes: verwachtingen

Een ijzige reactie, reageerde LeBron James nogal verrassend, op Twitter op woensdag 27 oktober. “We zijn het erover eens dat dit niet waar kan zijn, hè!? Ik hoop van niet”, schreef hij.

Doorgaan inktvis spelAls het nog niet is geformaliseerd, heeft Hwang Dong-hyuk onlangs zijn wens uitgesproken om bepaalde wegen te verkennen. Bijvoorbeeld het verhaal van de politieagent en het verhaal van zijn broer, de frontman. Dus als ik klaar ben met het maken van seizoen 2, zou ik dit verhaal willen verkennen – wat is er aan de hand tussen deze twee broers?ik, is onlangs in kolommen gegooid The Hollywood Reporter.

Zie ook op The HuffPost: wat Netflix’s ‘Squid Game’ zegt over de Zuid-Koreaanse samenleving