Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alicia Ellis in een pure chocoladejurk sexy show… met een baby!

Gastronomische fijnproevers zullen massaal naar het Parc des Expositions in de Porte de Versailles in Parijs, van 28 oktober tot 1 november 2021. The Chocolate Fair, het grote wereldwijde evenement gewijd aan de gekke geneugten van cacao, is terug voor zijn onvergetelijke 26e editie rijk aan in bochten en bochten. En zoals de traditie voorschrijft, werden de festiviteiten geopend met een grandioos optreden, een lust voor het oog en een lust voor de smaakpapillen: een parade van gastronomische jurken ten voordele van de vereniging. Hartchirurgische zorg.

Zoals elk jaar presenteren heerlijke naiads zich aan het spel. Ook gedeeltelijk? waarom niet ! Onder de leuke activiteiten en prestigieuze wedstrijden, Luisa Araujo, Michele Moncayo, Namadea Tay, Josephine Joubert, Jasmine Uglis, Emirisca, Lea Francois – het mooiste leven – Jennifer Demi, Gabriella Guzman, Laurent Maestreet – Koh Lanta -, Ricardo Davila, Hugo Puget, Mayleen Urdabilita, Chloe Nabidian, Mailig Georgelin, Marie Ferrero-Favoriti trokken op hun beurt het publiek. Sandy Herbert, van haar kant, koos ervoor om te paraderen met haar zeer jonge dochter, gedoopte Dion, in haar armen.

De onbetwiste koningin van de avond, Alicia Ellis Hij stal de show van al zijn kleine maatjes – die het echter niet waard zijn! Maar wat ze wil: de voormalige Miss France 2017 die gewend was aan de catwalks en een exclusieve, ultratransparante creatie droeg van textielontwerper Chimaine de en banketbakker François Dupin, die samenwerkte met Lysander Garrig en Elsa Meuse. Dit model, geïnspireerd op de mooiste creaties van Thierry Mugler – momenteel in de schijnwerpers in het Musée des Arts Décoratifs in Parijs – of Nensi Dojaka, vroeg specifiek om de productie van 1.200 chocoladeschilfers. Geen wonder dat het resultaat zo heerlijk is…

READ  Emmanuel Muir walgt: "Ik zal mijn pijn in stilte leven...", een kritische brief