Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ging klagen bij producties”

Wat is er gebeurd met Eliminatie Wagden in week zes van seizoen 11 van dans met de sterren ? Degene die minder enthousiast leek tijdens de recente beloningen kreeg mensen aan het praten over haar door al haar Instagram-foto’s te verwijderen nadat ze waren uitgesloten. “vergeet me‘, schreef de 17-jarige eenvoudigweg. Was ze boos omdat ze niet genoeg publieke steun kreeg?

Zijn overeenkomst met partner Samuel Texier staat ook in het middelpunt van de discussie sinds Wejdene zich uitschreef van het Instagram-account van de danser. Het gebaar zegt veel over de transformatie van hun relatie. Bovendien noemden Samuel Texier en Dean nauwelijks iets in het bedankje dat hij op Instagram schreef na hun eliminatie. Het betekent een eenvoudige zin tussen twee teksten geschreven door de jonge danseres. Dus het ziet er zo gaaf uit…

Informatie bevestigd door Cyril Hanoun op dinsdag 26 oktober in Raak mijn tv niet aan, die de primeur overdroeg van zijn assistent Clement Garin. “Saddam tekende dinsdag, bleef achter de schermen, omdat hij haar bekritiseerde omdat ze passief was en het spel niet meer wilde spelen, dus ging ze klagen bij de productie.“, onthullen.

De dag ervoor noemde Gil Verdes nog een bron van stress. Al-Wujden staat bekend als bescheiden, wat de oorzaak zou zijn geweest van meningsverschillen tussen de productie en haar: “Het is klein, het was heel tastbaar. We stonden op het punt om erover op te scheppen. Ik voelde me ongemakkelijk. (…) Ze is heel voorzichtig, ze beschermt vaak wat ze laat zien“.

READ  Sylvie Teller verscheen in een bikini op het strand met haar zussen en haar moeder, en ze hebben dolle pret

Hugo Malais