Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

TikTok introduceert nieuwe regels om tieners beter te beschermen

Met name de directe berichten van de app worden standaard uitgeschakeld voor 16-17-jarigen. Het doel van een sociaal netwerk is om dat te beschermenHet publiek verkoos tegen intimidatie of gebrek aan slaap.

Artikel door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

Wat bescherm je de jongste gebruikers van een sociaal netwerk? TikTok, ‘s werelds meest gedownloade app in 2020, kondigde donderdag 12 augustus extra beperkingen aan voor tieners en hun doelgroep om hen beter te beschermen tegen intimidatie of gebrek aan slaap.

Direct messaging wordt standaard uitgeschakeld voor personen van 16-17 jaar. Tieners in het algemeen zullen worden aangemoedigd om meer aandacht te besteden aan wie de video’s die ze uploaden kunnen zien.

Vooral degenen onder de 16 zullen moeten kiezen tussen hun abonnees, vrienden of niemand. En sommige opties worden uitgeschakeld, zoals: “steek” En “Duet”. Met dit laatste kun je een videoclip maken en tegelijkertijd een andere video opnemen om tegelijkertijd uit te zenden. Sommige gebruikers doen dit om andere gebruikers te waarderen, maar anderen doen het om ze in diskrediet te brengen. Bovendien zullen 13- tot 15-jarigen na 21.00 uur geen meldingen ontvangen en zullen 16- tot 17-jarigen na 22.00 uur geen meldingen ontvangen, om meer ontspannen nachten te bevorderen.

READ  Thomas Pisquet vereeuwigt Normandië vanuit de ruimte in de zonnestralen