Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tiener steelt meer dan 32 miljoen euro aan cryptocurrency door een simkaart te stelen

Canadees steelt $ 36,5 miljoen in goed geoefende zwendel en cryptomunten voor het individu. Zijn methode is gebaseerd op SIM Swap, een technologie waarbij de simkaart van een persoon wordt gecontroleerd door de operator te vragen hem een ​​nieuwe te geven, volgens rapporten. telefoonandroid.

Simkaart oplichting

Aanvankelijk wist de fraudeur veel persoonlijke informatie over zijn slachtoffer te bemachtigen, waardoor hij een nieuwe simkaart kon bestellen. Toen had hij toegang tot de symbolen die werden gebruikt tijdens Dubbele authenticatie via sms.

Vervolgens slaagde hij erin de cryptocurrency-portemonnee van zijn slachtoffer te kapen. Met in totaal $ 36,5 miljoen gestolen van een enkele persoon die in de VS woont, wordt aangenomen dat deze cryptocurrency-overval de grootste ooit tegen een persoon is. Volgens het politierapport van Hamilton.

pak de dief

Als onderdeel van een onderzoek door de Cybercrime Task Force (ECTF) en de FBI realiseerden de autoriteiten zich dat het gestolen geld specifiek was gebruikt om een ​​gebruikersnaam in een multiplayer-videogame te kopen.

Door deze roekeloosheid konden de onderzoekers terugkeren naar de gearresteerde jongeman. Maar op dit moment wist de politie maar een heel klein deel van de buit te bemachtigen. de man Canadees Hij zal voor de rechtbank moeten reageren op zijn acties.

READ  Ze filmen hoe ze stoppen op TikTok