Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

abnormaal. Hij verdwijnt voor 16 jaar uit angst om aan zijn ouders te bekennen dat hij de examens niet heeft gehaald

Zijn ouders bleven 16 jaar zonder nieuws over hem. Op 16 november ontmoetten ze hun nu 39-jarige zoon Wang. Zijn verdwijning was eigenlijk een lek na een mislukte studie.

uitstekende student

Wang is een uitstekende middelbare scholier, en natuurlijk zal hij zijn opleiding voortzetten aan de Chang’an Universiteit in Xi’an (China). Het geeft aan dat de Chinese regering de oprichting van een van de 100 beste universiteiten van het land overweegt Nieuws 24.

In 2005, toen hij alleen woonde, tien uur van het ouderlijk huis, raakte hij verslaafd aan videogames, een passie die hem zou afleiden van zijn recensies. Dan mist de jongeman zijn studie volledig. Beschaamd over deze mislukking weigert hij het slechte nieuws aan zijn ouders door te geven, verbreekt hij de banden en zet hij zijn baan voort om te overleven.

Deze inhoud is geblokkeerd omdat je geen bots hebt geaccepteerd.

Klik ” Ik aanvaard “, de samenzweerders worden gedeponeerd en u kunt de inhoud bekijken .

Klik “Ik accepteer alle tracers”U geeft toestemming voor het deponeren van trackers om uw gegevens op onze websites en apps op te slaan met het oog op personalisatie en advertentietargeting.

U heeft te allen tijde de mogelijkheid om uw toestemming in te trekken.
Beheer mijn keuzes


ID-kaart vernieuwen

Zijn spoor werd pas 16 jaar later gevonden, toen Wang zijn identiteitskaart wilde vernieuwen, ondanks de talloze mislukte zoektochten van zijn vader in Xi’an. Het lokale overheidsbureau identificeerde het als onderdeel van de lijst met vermiste personen tijdens de aanvraag.

READ  Joe Biden vierde zijn 79e verjaardag, een record voor een Amerikaanse president

Zijn familieleden, die zo’n 1.000 kilometer verderop wonen, in de provincie Shandong in het oosten van het land, werden gewaarschuwd. BijeenkomstGefilmd en gepost op het Chinese equivalent van Twitter, lijken de zoon en zijn moeder erg ontroerd. Uiteindelijk hielden Wangs ouders hem niet tegen vanwege deze mislukking en de reis die volgde.

News 24 stelt dat bekend is dat het Chinese onderwijssysteem hoge niveaus van schoolstress veroorzaakt.