Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Thylane Blondeau poseert met haar halfzus, haar “tweeling”: het sexy duo op Ibiza

Thylane Blondeau Het is kanon. Het is geen toeval dat de 21-jarige werd verkozen tot het mooiste meisje ter wereld toen ze nog maar zes jaar oud was. Qua genen was het model iedereen met ouders als Véronika Loubry en Patrick Blondeau een stap voor. Maar ze is niet langer de enige in de familie van de geweldige mensen die ze nu ontmoet. Zijn vervreemde ouders, Thylane Blondeau, zagen hen hun leven weer opbouwen. Haar moeder werd verliefd op zakenman Gérard Kadosh, met wie ze enkele jaren samenwoonde.

Gérard Caduceus heeft geen bedrijven als alleen kinderen. Hij werd ook de vader van twee dochters, Leah en Alison, uit een eerdere verbintenis. De laatste, ouder dan Thylane Blondeau, beschouwen de top toch als hun zus. Als ze alle drie gesloten zijn, brengen de jonge vrouwen het grootste deel van hun vrije tijd samen door als hun schema het toelaat. Zoals nu!

Thylane Blondeau reisde naar Ibiza om haar oudere zus, Alison, een model, ontwerper en fotograaf te vinden. Als ze haar metgezel Ben Attal in haar tas meeneemt, heeft de mooie Eitam-muze ook geprofiteerd van haar familiereünie. In Instagram Stories (zie diavoorstelling), terwijl Thylane Blondeau een badpak aantrok naast Alison, zittend op de rugleuning van een strandstoel. En nogmaals, het duo is niet te missen.

READ  20 Years of Star Academy: Raphael Ricci onthult de reden voor haar opvallende afwezigheid