Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Diana (Island of Discord) verminkt door ziekte: ‘Ik nam 30 kilo mee’

Diana (Island of Discord) verminkt door ziekte: ‘Ik nam 30 kilo mee’

De rol van de lol, vrijgezel, getrouwd op het eerste gezicht… Deze programma’s Het maakte de geboorte mogelijk van enkele stellen die creatievelingen werden in de wereld van de Franse televisie. Te beginnen met het leidende duo van Temptation Island: Brandon en Diana. De laatste – is vanavond te vinden op Twintig jaar liefde op tv Op M6 – ze nam destijds deel aan dit programma om wraak te nemen op de man die haar bedroog.

Daarna nam ze deel aan verschillende shows zoals engelen Voordat hij stopt en dan zijn grote comeback op het scherm maakt in 2020 in Wat zijn ze geworden? op TFX. zij Toen kwam hij tevoorschijn met een paar extra kilo’s, wat deze fysieke transformatie als gevolg van gezondheidsproblemen uitlegde. “naar mij In die tijd had ik twee soorten kanker, waaronder schildklier. Ik had een heel slechte rol. Ik heb het niet gepubliceerd, ik wilde er geen toespraak over houden, het ging niet over de media (…) Ik deed mijn best en toen het beter was, kwam ik uit mijn schulp‘, legde ze uit, eraan toevoegend dat allesga naar huis ter zake” Van.

Dit is de schildklier verleid me”

Vanwege dit gezondheidsprobleem is ze Klim tot 93 kilogram. “Daar weeg ik 80 kilo‘, details van de persoon die pas 49 jaar oud was toen ik eraan deelnam verleiding eiland…”Ik ben 30 kg aangekomen. Ik denk altijd dat er iets slechts ten goede is. Deze schildklier, het maakte me misvormdWe zullen het niet verbergen (…) Het is erg moeilijk om aan te nemen dat u aankomt, vooral wanneer uw ideale gewicht is aangegeven. Als ik naar het strand ga, draag ik een badjas. Ik ben bang dat mijn foto in een badpak zal worden genomen. Ik weet dat gewichtstoename, cellulitis, het is erg verkopend. Het is als een scheiding, iedereen wil meer‘, zij ging door.

READ  Loting voor vrijdag 13 augustus 2021 [EN LIGNE]

Tegelijkertijd onthulde ze dat ze naar de sportschool in Marseille ging om die extra kilo’s kwijt te raken. “Ik zal vrede sluiten met mijn broek, want nu zijn ze boos op mij! Maat 36, 38 en t/m 40, doei!‘ ontslagen, zeggen dan gecompliceerd door ‘lBedush (buik), uKlein zadel, kleine dijen“. Ze sloot dit interview vervolgens af met de verklaring dat ze vooral voor zichzelf wilde afvallen.. “Mensen houden me op straat tegen en zeggen: “Ik ben veranderd, ik ben gegroeid, ik ben oud geworden … ik heb niets te bewijzen.”