Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nour, advocaat Florent Bagni doet een noodoproep: “Het verpest mijn leven, ik kan het niet meer aan!”

Verscheen nietgeweldig talent Tijdens zijn optreden in de elfde editie van “The Voice” op TF1. zij Veel muziekprofessionals overzetten van wie Coach Florent Bagni. Ze is net begonnen aan haar roem onder de ogen van haar fans. Maar het is onlangs gepubliceerd Irritante video op TikTok. De winnaar van The Voice vraagt ​​om hulp van haar gemeenschap om uit deze moeilijke cyclus van haar leven te komen terwijl ze huilt.

Florent Bagni: Nours succes in “The Voice”

Toen ze dit enthousiaste jonge meisje in de schijnwerpers zag staan, dachten haar fans altijd van welZe had alles om gelukkig te zijn. Het succes lachte hem tenslotte vaak toe.

De Noors beroep Ik begon op te stijgen van Zijn deelname aan “The Voice Kid”.. Dit jaar won ze het laatste nummer van “The Voice”. Zijn overwinning maakte veel kijkers enthousiast. Zijn coach is ook Florent Bagni Echt trots op zijn carrière.

Alles bracht hem ertoe te geloven dat deze getalenteerde jonge man door dit groeiende succes te bereiken leef gelukkig. Fans hadden niet verwacht te horen wat ze moest doorstaan zijn privéleven.

Haar eerste liefdesverdriet

Netizens waren verrast door de release van deze video die Nour op TikTok plaatste. daar verschijnen in nood En hij huilde helemaal.

Je zult een universele passage oversteken die de mens minstens één keer heeft meegemaakt zijn leven. Op 19-jarige leeftijd zag hij een licht moeilijke scheiding.

Het stralende gezicht dat ze had tijdens haar finale op “The Voice”, Nu draagt ​​hij een pijnmasker en verdriet. Deze jonge vrouw is amper tieners en leeft momenteel hartzeer die het zwaar verdraagt. Om meer troost te hebben, deelt ze deze moeilijke periode met haar abonnees.

Bemoedigende berichten van zijn fans

In zijn video kreeg Noor Poëzie Rug en ogen gevuld met tranen. Maar netizens maakten zich meer zorgen bekentenissen die hem volgde.

“Het verpest mijn leven, ik kan het niet meer aan, jongens”, zei ze. Deze beroemde woorden waren gericht aan zijn ex-vrouw.

Veel abonnees leeft mee met zijn pijn :

“Het spijt me zo voor wat er is gebeurd. Oh geen licht, je doet me zoveel pijn, wees sterk alsjeblieft”, schreven ze.

Anderen aarzelden niet om hem te vertellen dat het uiteindelijk wel goed zou komen.

“Je bent er geweest, maak je geen zorgen, het zal moeilijk worden, maar op een dag zul je weer terug kunnen komen, dat beloof ik,” fluistert een fan tegen hem.

nouroff_ Hoe kom ik eruit alsjeblieft? #nacht ♬ Originele audio – ssb & lt33

Maar Nour antwoordt zonder troost:

“Er zijn zeven maanden verstreken en er is niets veranderd.”

De meeste opmerkingen waren van jonge meisjes die waarschijnlijk ook leefden Leed als de laatste. Dit zijn degenen die hem advies geven zoals:

“Doe waar je je prettig bij voelt, ga uit met je vrienden en familie” of “Blokkeer het, ga erop uit en geniet van je vakantie”, “Doe waar je je comfortabel bij voelt, ga uit met je vrienden en familie.”

Een persoon zal hem vertellen:

“Probeer het te vergeten, ook al is het ingewikkeld.”

Makkelijk om te zeggen. Dat is wat ze al een tijdje probeert te doen, maar ze kan het gewoon niet. Je hebt misschien de video gepost om te ontvangen een beetje ondersteuning Of gewoon om zijn gevoelens te vertegenwoordigen. Misschien wil ze gewoon weten dat haar fans er zijn om tegen haar te fluisteren aanmoedigen Zoals sommige – sommige zoals:

“Moed is licht, alleen jij verdient geluk. En ik hoop dat je kunt slagen.” »

Het leven van de voormalige “The Voice”-kandidaat gaat verder

ondanks Het moeilijke moment dat Noor doormaaktzijn leven Daar bleef het echter niet bij. Integendeel, het dagelijkse leven van de verzorger van Florent Bagni wordt steeds hectischer. Het is ook een kans om van gedachten te veranderen.

Tussen concerten en studio’s communiceert ze ook Uitjes met vrienden. Dus ze kookt geweldig muziek project voor zijn fans.

pogingen jonge zangeres Ondersteund door deze De woorden van de coach Die altijd resoneert en werkt als een balsem voor het hart:

“Een mooie overwinning voor Noor! Ik heb echt het geluk om deze momenten te delen met zo’n geweldig talent. »