Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Thunderclap, geen Olympische Spelen van 2024 voor Mbappé?

Thunderclap, geen Olympische Spelen van 2024 voor Mbappé?

Beginnend op de Mondial Uitgesloten: Randall Kolo Mwani's “Little Brother”-interview!

Dit is geweldig nieuws en zou, indien bevestigd, een grote klap voor Frankrijk betekenen, slechts enkele maanden voor de Olympische Spelen in Parijs. Terwijl de Franse kant van Thierry Henry er geweldig uit zou kunnen zien met Kylian Mbappe, maar ook Antoine Griezmann en Giroud, evenals verschillende andere hoge Franse verwachtingen. Het team is vol enthousiasme Wat betreft Bondy's crack op donderdag: de zekerheid dat we Mbappé op de Olympische Spelen zullen zien, lijkt hoogst onwaarschijnlijk!

Een onmogelijk schema om vol te houden?

Sterker nog, de krant wijst in de eerste plaats op het kalenderprobleem: door het einde van het EK kon Mbappé zich pas een week voor de Olympische Spelen bij de Olympische selectie aansluiten. Tegelijkertijd zal Didier Deschamps niet happig zijn op het idee om zijn ster voort te zetten en van de Euro geen absolute prioriteit te maken. Ten slotte, en ongetwijfeld het allerbelangrijkste, is het team van mening dat Real Madrid, dat het laatste woord heeft over zijn toekomstige speler op niet-FIFA-data, niet zal instemmen met het vrijlaten van een speler die tijdens de zomer niet rust voordat hij verder gaat met het team. Het is duidelijk dat er met spanning wordt uitgekeken naar het nieuwe seizoen.

Samenvatten

Grote koudegolf rond Kylian Mbappé. Volgens het team komt zijn deelname aan de Olympische Spelen van 2024 extreem in gevaar! Het zomerschema en zijn verhuizing naar Real Madrid maken het inderdaad bijna onmogelijk!