Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato – Paris Saint-Germain: Groot nieuws voor de post-Mbappé-periode?

Mercato – Paris Saint-Germain: Groot nieuws voor de post-Mbappé-periode?

Voetbal – Mercato – Paris Saint-Germain

Mercato – Paris Saint-Germain: Groot nieuws voor de post-Mbappé-periode?

Gepubliceerd op 13 maart 2024 om 17:00 uur.

Ter compensatie van het vertrek van Kylian Mbappe, die zijn vertrek naar Nasser Al-Khelaifi aankondigde, wil Paris Saint-Germain het contract met Luis Diaz rondmaken. Onder contract tot 30 juni 2027 bij Liverpool zou de 27-jarige spits deze zomer kunnen vertrekken, als Jurgen Klopp de deur sluit.

Aan het einde van het contract op 30 juni zal Kylian Mbappé de club verlaten Paris Saint Germain deze zomer. Nummer 7 inderdaad Luis Enrique aangekondigd aan Nasser Al Khulaifi Hij zal vrij en gratis lid worden van een nieuwe club. Het valt nog te bezien voor welke club hij gaat spelen Kylian Mbappé Volgend seizoen.

Paris Saint-Germain wil Mbappé vervangen door Luis Diaz

Zoals le10sport.com exclusief aan u heeft onthuld: Killian Mbappé Hij heeft de keuze tussen drie clubs voor zijn toekomst: Real Madrid, Manchester United En Liverpool. Volgens onze informatie hebben deze drie Europese teams een contractaanbod ingediend bij de ster Paris Saint Germain. En momenteel is dat zo witte Huis Voor wie is de eerste plaats die de € 0-overboeking voltooit? Kylian MbappéH. Van zijn kant zei hij: Paris Saint Germain Een nieuw pad activeren om de teamcaptain op te volgen Frankrijk.

De toekomst van Luis Diaz gekoppeld aan Klopp?

Volgens informatie ontvangen vanColombiaanse busde Paris Saint Germain Hij zou geïnteresseerd zijn Lodewijk Diaz, Die staat onder contract tot 30 juni 2027 bij Liverpool. De Capital Club zou het idee van een vervanger inderdaad verwelkomen Kylian Mbappé Voor de 27-jarige spits. En sindsdien gaat het best goed Luis Diaz Je kan weggaan Liverpool deze zomer. Volgens Colombiaanse media veel vervoerders Roodinclusief de voormalige vleugel van portoclub, De deur kan gesloten wordenEnfield omdat yourgen club (56 jaar) is er volgend seizoen niet bij. Het valt nog te bezien of Paris Saint Germain U profiteert van de situatie om te rekruteren Luis Diaz.

READ  Geblesseerd aan de rechterdij verloor Marcel Jacobs in de halve finale van de 100 meter van de wereld in Eugene