Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“The Voice”: Florent Bagni verschijnt voor het eerst zonder haar sinds bekend werd dat hij kanker had

“The Voice”: Florent Bagni verschijnt voor het eerst zonder haar sinds bekend werd dat hij kanker had

De show werd opgenomen op 19 februari, Minder dan een maand nadat Florent Bagni aankondigde dat hij inoperabele longkanker had. Vanavond uitgezonden, is het de eerste waarin Florent Bagni verschijnt met zijn hoofd volledig geschoren. Met zijn gebruikelijke elegantie en onthechting. “Nieuw kapsel”, lanceerde Nikos Aliagas bij de opening “het geluid”. “Het is niet eens meer een knipbeurt meer”, antwoordt de communicatiecoach van TF1 met zijn rituele, medeplichtige glimlach.

“Ik had vijf jaar zoals dat”, herinnert hij zich zelfs, in een knipoog naar zijn bijna dertig jaar excentrieke verschijning, die als een jojo overging van heel lang haar naar een knipbeurt. En van blond naar grijs door de jaren heen. “Deze chemicaliën zorgen ervoor dat je je haar verliest. Het is oké, dat weerhoudt ons er niet van om fit te blijven en er goed uit te zien”, voegt de 60-jarige toe, die nog steeds ontspannen en afstandelijk lijkt ondanks dat hij momenteel een behandeling van zes maanden ondergaat. .

Nikos Aliagas vindt hem Joe “Mr. Yoda” met zijn grijze baard. “Het lijkt wel de professor met een kaalgeschoren hoofd uit de X-Men”, schiet coach Amel Bent vanuit zijn stoel. Champion geeft zijn rol zeker niet op.

“Je bent een krijger”

De licht bewegende uitwisseling duurt amper een minuut. Krijg direct muziek. De Super Cross Battles wordt bestuurd door vier coaches, waaronder Vianni en Marc Lavoine. Florent Bagni lachte vanaf het eerste duel en versterkte de uitschakeling: “Je bent de halve finale binnengekomen, maar je gaat je carrière in.”

Elke zin lijkt dichter in termen van aanwezigheid. We hebben ze honderden keren gehoord sinds de show werd geboren, maar het is allemaal behoorlijk helder. Op een avond namen de winnaars of verliezers een beetje een achterbank. En als we onze adem inhouden, is dat ook omdat we hopen de tolk “My Freedom of Thinking” volgende week in goede vorm te zien voor de halve finales en de eerste wedstrijd op rij. Hij zal dan midden in zijn chemotherapie en röntgenfoto’s zitten.

READ  Nicolas Bedos: een kostbaar stuk voor zijn voormalige troon Doria Teller in zijn huis!

‘Je bent een krijger,’ zei Nikos. De enige verhoopte overwinning voor dit jaar is de overwinning van de gezondheid. Hij is een coach die zijn verjaardagsfeestjes heeft stopgezet en zijn klas blijft indruk maken. Voor wie we wanhopig zijn “61-jarige run, ineens”, grapte hij, zo snel mogelijk willen nemen.