Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grote gezinnen: Diana Blois verstoort de bonussen en ontwikkeling van haar familie

Sinds de lancering is de show Geweldige gezinnen, leven in XXL Het was een hit op TF1. Kandidaten zijn ook spannend op sociale netwerken, maar hun enorme populariteit kent soms zijn grenzen. In feite zijn geposeerde stammen vaak onderhevig aan kritiek vanwege: gezinsbijslagen die ze allemaal kennen.

Diana Blois Ook ontkomt hij niet aan denigrerende opmerkingen van sommige internetgebruikers. “Dit waren de eerste berichten die we konden ontvangen‘, onthulde ze tijdens een interview met Jordan De Luxe in in Jordaniëin samenwerking met Entertainment-tv. “Het zit in de hoofden van mensenVandaag heeft ze spijt van haar man Jerome, met wie ze aan het hoofd stond van een opnieuw samengestelde clan van 9. En Diana zou moeten specificeren:Als we eenmaal iets doen, is dat allemaal te danken aan de aanpassingen. Je gaat op vakantie, bedankt volkstuin …“.

Diana Blois herformuleert haar critici

In tegenstelling tot wat mensen misschien denken, stelt staatssteun hen echter verre van in staat om hun dagelijks leven te verzekeren. “U leeft niet van de kinderbijslagZe stond erop Diana Blois te corrigeren. Maar ze realiseert zich niettemin dat ze door deze hulp werd gered toen ze gescheiden raakte van haar eerste partner en toen alleen was met haar eerste zeven kinderen.In dit geval was voor mij de enige periode die ik overleefde dankzij gezinsbijslagen toen Ik was een alleenstaande moeder met mijn zeven kinderen. Ik had een tweeling die net was geboren, en het waren allemaal baby’s… en Hoewel ik een kinderbijslag had, was dat ook geen nirvana. Je laat me overlevenEn dat, bedankt Frankrijk. Want in feite heeft hij me gered als alleenstaande moeder“, gaf ze toe. En tot slot:”Het zijn niet de gezinsbijslagen die ervoor zorgen dat u naar de Caraïben gaat“.

Diana Blois is niet de enige die een update heeft moeten maken over de kinderbijslag. In het verleden heeft Amandine Pellissard zichzelf ook verdedigd om er te veel misbruik van te maken, herinnerend aan haar overlijden dat fulltime zorgen voor een groep kinderen een echte baan op zich is.

READ  De voormalige Miss France draagt ​​een blauwe minibikini en laat netizens smelten!