Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Patrick Timsit te vasthoudend aan een meisje?  Nauwelijks ontsnappen uit de gevangenis!

Patrick Timsit te vasthoudend aan een meisje? Nauwelijks ontsnappen uit de gevangenis!

Patrick Timsett Ze ontdekte bijna de ‘vreugde’ van de gevangenis in de Verenigde Staten. Als dat het geval was geweest, zou de acteur zijn carrière hebben stilgelegd lang voordat zijn beslissing werd geformaliseerd. Sterker nog, in november 2021 kondigde de acteur droevig nieuws aan van onze collega’s van mooie ochtend. De persoon die aanzienlijk speelde Indiaas in de stad of zacht pedaalHij sprak de wens uit om een ​​pauze in zijn carrière te nemen. “Ik heb al goede redenen om te stoppen met roken. […] Ik heb een extreme angst voor show, om oud te worden.”wees erop.

Maar vóór die verklaring ervoer Patrick Timsett een grote paniek die zijn selectie had kunnen versnellen, zoals Philip LaBru zei. In feite, schrijver en humoristische vriend gevangen in columns zondagskrant Hij noemt in het bijzonder het beroep op Francis Weber. De regisseur vertelt hem een ​​anekdote toen hij in de Verenigde Staten was met de acteur in een restaurant.

“Stop met naar me te staren”

“Er was een mooi meisje aan de andere kant van de kamer. We keken naar haar. Ze kwam naar ons toe.” Stop met naar me te kijken”, beval ze ons. Ik antwoordde dat ik een zonnestraal in haar ogen had en dat ik niet naar haar keek. Ik ging klagen bij de eigenaar van de faciliteit. Hij komt naar ons schreeuwen. De de toon gaat omhoog. Hij vraagt ​​ons om te vertrekken. We gaan naar buiten., legt de regisseur hem uit, zonder ook maar een seconde na te denken over wat er gaat gebeuren. Sterker nog, als ze het restaurant verlaten, komen maar liefst vijf auto’s, vijftien politieagenten en een helikopter hen begroeten.

READ  Christoph Willem werd opgepikt door een beroemde strip, en hij gaf zijn naam!

Het meest irritante welkomstcomité dat toch openstond voor dialoog. In mijn slechte Engels zei ik toen tegen een politieagent die minder agressief leek: “Misschien kijk je naar deze jongedame, maar 15 agenten, 5 auto’s, een helikopter, vind je dat niet een beetje overdreven?” Ze glimlachte. heeft ons bevrijd. We konden op het vliegtuig stappen en terug naar Frankrijk gaan.”Francis Weber vertelde Philip Labro. Patrick Timsit-moment We zijn het misschien nog niet vergeten…

Zie ook: De weegschaal van Michelle Sims: hoe Patrick Broell hem aanspoort!

RF