Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mask Singer – “Hij moet een opname maken”, “Deze zieke stem”: het geluid van een hert schokt netizens

Tot vrijdag 6 mei voor een nieuwe “Mask Singer”-beloning. De concurrentie onder de gemaskerde zangers is hevig voor deze halve finaleronde. Maar zowel onder de netizens als door de jury werd een kandidaat bedrogen: het hert. Zijn optreden maakte iedereen sprakeloos en ze verklaarden het op Twitter: Hij is degene die ze in de finale willen zien. Maar wat is zijn ware identiteit?

De competitie zanger masker Terug naar TF1, zoals elke vrijdagavond. Het onderzoek gaat verder met de jury en kijkers die proberen de identiteit te raden van de zangers die zich verbergen onder vermomming. afstand Alligator vorige week gedoodVanavond is het de beurt aan de vlinder en het hert om te strijden en dan de banaan en de boom.

Sinds het begin van de show verschijnt een nieuwe zanger vermomd als een wolf. Hij moet zich bij de vier jury’s voegen, maar eerst: hij moet zijn identiteit vinden. Al snel, toen hij net had gesproken, ontdekte hij hoe Adams eigenlijk was wie hij was. Na zijn optreden zal er geen twijfel over bestaan: Kendji Girac zit verstopt onder het kostuum! Toen kwam de beroemde zangeres Alessandra Sublette erbij, AnjunGary en hoe Adams.

video. Camille Compal minuut

Een show waar iedereen het mee eens is

Het eerste nummer is “Wannabe” van de Spice Girls. Na hun voorspellingen te hebben gedaan, luistert de jury nu naar het hert. Voor de tweens en voor de jury zijn de twijfels natuurlijk op hen gericht Laurent Aurack, een Franse acteur, de hoofdpersoon van “Camping Paradis”. Inmiddels zijn er veel aanwijzingen over zijn identiteit: hij zou meer dan 200 verschillende shows hebben gespeeld, nummer 78 is met hem in verband gebracht, maar bovenal zou hij Camille Compal een plezier hebben gedaan op de set van “Camping Paradis”. Index legt de chip in het oor van internetgebruikers die niet langer twijfelen. Van de kant van de jury waren ze niet 100% zeker van zijn identiteit. Eerder vermoedden ze dat het Anthony Kavanaugh of Kane V was, maar hun vermoedens over Laurent Aurnac wankelden nooit.

READ  Quinté PMU - Voorspelling van de Grote Obstakel op Pasen 17 april 2022

Maar wat het meest verrast, zoals bij elke uitvoering, is de toon en subtiliteit van de stem van de kandidaat, vermomd als een gazelle. Voor internetgebruikers lijdt het geen twijfel: hij is het die deze overwinning het meest verdient. Ze zijn zelfs zo ver gegaan om te zeggen dat als hij echt Laurent Aurnac was, zijn talent hem ertoe zou moeten brengen een record te vestigen en een concert te geven.

Helaas voor netizens, tijdens de stemming tussen vlinder en hert, is het de vlinder die zijn plaats wint om de finale te bereiken. Nog niet uitgeroeid, het hert is in concessies. Deze beslissing irriteert nog steeds kijkers op Twitter die het helemaal niet eens zijn met deze optie. Hem het avontuur zien verlaten zou een enorme teleurstelling voor hen zijn.

Ten slotte botsen het hert en de boom tijdens het gooien. En de boom is het personage dat zich moet openbaren: zo blijft het hert in het avontuur en is volgende week weer aanwezig, samen met Banaan en Vlinder. Onder zijn boomkostuum, zoals Adams vermoedde, was het Gilbert Montagni die zich al verstopte. “Het is een groot genoegen” voor de jury om deel te nemen aan de show. Tot volgende week bij de grote finale van de show.

video. Deze inhoud kan je interesseren