Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“The Sign of Young Players” … Andre Ayew verlicht Gabon!

De aanvoerder van Ghana, Andre Ayew, kwam uit zichzelf na het laatste fluitsignaal van een spannende wedstrijd die werd ontsierd door talloze fouten. Gabon (1-1) op vrijdag in de Africa Cup of Nations 2021. Toen hem werd gevraagd naar de redenen voor zijn woede, sneed de Al-Sadd-spits de Leopards door.

«Het is voetbal, ik denk dat Gabon te klein speelde, te “oneerlijk”, een teken van jonge spelers‘, laat je voormalige OM-speler in een microfoon vallen Kanaal + Afrika. «Het werd gezien dat Aubameyang en Mario (Lemina) heeft niet gespeeld Want als ze in het veld waren geweest, denk ik niet dat dat zou zijn gebeurd.»

Een verwijzing naar de gelijkmaker van Jim Allevinah in de 88e minuute Min, die Black Star verteert niet om een ​​heel specifieke reden. “Wie heeft de bal in contact gebracht? We leggen de bal in de hand omdat een van onze spelers op de grond ligt. Dus het eerlijke spel in voetbal is dat wanneer een team de bal in de hand legt, de bal gewoon aan hen wordt teruggegeven! Dat is alles wat we zeggen. Daarom scoren ze, anders hebben ze de hele wedstrijd geen kansen’”, plaagt hij Ayo verder voor de media.

Met een klein puntje op de klok zal Ghana dinsdag de Comoren moeten verslaan in de hoop zich te plaatsen voor de Ronde van 16.