Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Game & Watch: The Legend of Zelda voor pre-order bij Amazon!

nieuwsapparaten The Game & Watch: The Legend of Zelda voor pre-order bij Amazon!

Is de The Legend of Zelda-serie een van je klassiekers? Dan word je misschien wel verliefd op Nintendo’s volgende innovatie: de Game & Watch-console: The Legend of Zelda. Dit is een mini-apparaat met drie avonturen van de beroemde Hylian-krijger en pre-orders zijn nu open!

Eén console, drie avonturen

Tijdens E3 2021 onthulde Nintendo een nieuwe Game & Watch, minder dan een jaar na het eerste model gewijd aan Mario. Deze keer in het groen heeft de kleine machine drie legendarische Zelda-bijnamen:

  • de legende van Zelda (NES, 1987).
  • Zelda II: Het avontuur van Link (NES, 1988).
  • The Legend of Zelda: Link’s Awakening (Jim Boy, 1993).

Je zult dan begrijpen dat het de eerste twee delen van de saga zijn, evenals het uitstekende avontuur dat een paar jaar later op Gameboy werd gepubliceerd. Een lieve manier om Link’s 35e verjaardag te vieren met Ervaringen die spelers ondanks de jaren tevreden houden. Merk ook op dat er een herziene versie is van de Vermin-minigame met Link.

The Game & Watch: The Legend of Zelda voor pre-order bij Amazon!

Technisch gezien heeft Game & Watch: The Legend of Zelda een kleurenscherm en kan indien nodig overschakelen naar de interactieve kijkmodus. Het is duidelijk dat dit speelgoed en horloge niet op batterijen werken zoals de modellen van de vorige eeuw, maar het zal een oplaadbare batterij hebben. Aangezien Kyoto hier inmiddels aan gewend is, zal er geen oplader in de doos zitten.

Pre-order Game & Watch: The Legend of Zelda voor € 47,99 bij Amazon!

READ  GIGABYTE introduceert RTX 3080 12GB AORUS, gaming en Eagle

Où precommander la Game & Watch: The Legend of Zelda?

Dit Nintendo mini-systeem zal in onze winkels worden uitgebracht op 12 novemberHet is nu echter mogelijk om het vooraf te bestellen bij Amazon. Recent aangeboden door de Amerikaanse handelaar voor 47,99 euroOf net onder de lanceringsprijs van Mario Edition (50 euro).

Beste Nintendo Switch-deals

Over TomLenders, Jeuxvideo.com

Aan de overkant Tomlinders, Jeuxvideo.com-partner

plaatsvervanger