Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Battlefield 2042: DICE keert terug naar weerseffecten, een gruwelijke missie

game nieuws Battlefield 2042: DICE keert terug naar weerseffecten, een gruwelijke missie

Battlefield 2042 werd onlangs onthuld en heeft een enorme klap uitgedeeld door 128 spelers op gigantische maps absoluut epische gevechten aan te bieden. Nog indrukwekkender is dat de ontwikkelaars dramatische gebeurtenissen hebben verwerkt, zoals een enorme orkaan: DICE is net weer hard aan het werk met het weer.

Naast het aanbieden van spellen voor 128 spelers (De helft van dat bedrag staat op PS4 en Xbox One) op enorme kaarten, Slagveld 2042 We nemen graag extreme weersomstandigheden mee: het eerste voorbeeld dat ons wordt gegeven, is deze gigantische orkaan, die alles op zijn pad in realtime vernietigt. Een echt indrukwekkende weergave gerelateerd aan “Levolution”, een systeem gemaakt door DICE, dat al in Battlefield 4 zit, waardoor de omgeving kan evolueren boven de acties van de spelers.

en voor Slagveld 2042Deze technologie is op grote schaal herwerkt, zoals de algemeen directeur van de studio, Oscar Gabrielso, in een zeer recente lezing heeft uitgelegd. devstream. De Zweed heeft al toegegeven dat een deel van het bedrijf drie hele jaren heeft gewerkt aan alleen de motor en dit specifieke aspect. Als uitgangspunt zou het simpele idee dat een ontwikkelaar in de loop van een tijdje naar voren bracht dat een orkaan alles op zijn pad zou verscheuren “cool” zijn.

Een andere anekdote werd verteld in de stream: na een jaar hard werken aan Levolution kon het technische team van DICE eindelijk het prototype van de beroemde tornado aan andere ontwikkelaars laten zien. Sommigen van hen waren er toen van overtuigd dat dit een vooraf berekende show was, en ze dachten helemaal niet dat het een real-time animatie zou kunnen zijn.

READ  Mirusvirussen, nieuwe oceaanvirussen ontdekt – redactioneel

Enkele zinnen die duidelijk bijdragen aan de opwinding over het spel: Voor zover we kunnen zeggen, kunnen we niet wachten om andere in-game-evenementen te zien die van invloed zijn op het ontwerp van het level. Verder hebben we al een gigantische raket kunnen zien opstijgen, wat niets is.

Slagveld 2042 Komt 22 oktober uit voor pc, PS5, PS4 en Xbox Series X | S en Xbox One.

Max_Cagnard Profiel, Jeuxvideo.com

Aan de overkant Max_Ignard, journalist jeuxvideo.com

plaatsvervangerTwitter