Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pokémon GO, Regigigas Shiny: hoe versla je ze en vang je ze in raids?

nieuwstip Pokémon GO, Regigigas Shiny: hoe versla je ze en vang je ze in raids?

Na de drie “Convicts” is het logischerwijs de beurt aan Regigigas om op Pokémon GO te landen (voor het eerst in de Shiny-versie)! Legendarische Pokémon blijven tot 1 juli om 10.00 uur in raids van niveau 5. Als je op zoek bent naar statistieken, beste counters, aanvalsanalyse en meer, dan ben je hier aan het juiste adres!

Regigigas-statistieken over Pokémon GO: het is er allemaal om te weten

 • Max pc-naam: 4913 (niveau 50).
 • PC d’un Regigigas 100 IV Naam: 2483 Een normale ontmoeting vanaf level 20. 3104 Voor weer-verbeterde Pokémon. Hoe meer u naar deze cijfers neigt, hoe groter de kans dat uw Regigigas perfect zullen zijn.
 • statistieken : 287 in aanval, 210 in verdediging en 221 in uithoudingsvermogen. Zo gezegd, het is enorm (Pokemon dertiende hoogste stats ooit Pokemon GO). U zult zien, we zullen dit vrij snel kwalificeren.

Anart getekend door awehhh

Pokémon GO, Regigigas Shiny: hoe versla je ze en vang je ze in raids?
 • Prestaties in PVP en raids : Regigigas normaal type … en dat is het dan. Het reguliere type is slecht omdat het het enige type is dat ooit zeer effectief is zonder enig ander type. Erger nog, Regigigas hebben een aantal behoorlijk slechte aanvallen. Uiteindelijk geeft het ons een Pokémon die niet kan worden gebruikt in raids of PvP’s. We raden je dus aan om er een of twee voor je verzameling te halen, maar investeer er geen middelen in. Misschien komt er een nieuwe aanval die hem in de toekomst sterker maakt, wie weet?
 • Zwakke punten :Regigigas zijn van het reguliere type, en hebben slechts één zwak punt: Vechten. Als je niet de beste “tellers” hebt (die hieronder worden getoond), weet je waar je moet zijn.
READ  Het is tijd om uw keuze te maken

Welke Pokémon moet je gebruiken om Regigigas te verslaan en gevangen te nemen tijdens de raid? Lijst met de beste tellers

Merk op dat deze lijst is gemaakt met een vrij complexe gevechtssimulator, dus het is zeer betrouwbaar.

Pokémon GO, Regigigas Shiny: hoe versla je ze en vang je ze in raids?
 • zien (Repost/Dynamo Boeing);
 • Lucario (Riposte/Aura Bol);
 • Macoginor (Repost/Dynamo Boeing);
 • Chapinion (Repost/Dynamo Boeing);
 • Hariyama (Repost/Dynamo Boeing);
 • Mega Ectoplasma (lage slag/burst).

Zeker, Er zijn andere goede tellers Zoals Coatox, Mega-Lockpin, Brazégali of Cobaltium met Lame Sainte. We hebben geen Dark Pokémon toegevoegd omdat het te duur is om te upgraden, maar Als je een goede donkere makreel hebt, voel je vrij.

Pokémon GO, Regigigas Shiny: hoe versla je ze en vang je ze in raids?

Weet allereerst dat een bestand Weersboost wordt verkregen dankzij gedeeltelijk bewolkt weer. Daarmee ontmoet je Regigigas op niveau 25 in plaats van niveau 20. Interessanter maar complexer om ineens te vechten (vooral omdat steekaanvallen worden versterkt).

Om je invallen te vergemakkelijken, vecht je tegen Regigigas bij bewolkt weer. Hiermee zullen je vechtende Pokemon aan het rollen zijn!

Lijst met Regigigas-aanvallen op Pokémon GO en hun effect in raid-gevechten

Snelle aanvallen Geladen aanvallen
 • Psykoud’Boul (Ténèbre)
 • verborgen kracht (variabel)
 • giga-effect (normaal)
 • Killer Bliksem (Elektrisch)
 • Explofors (gevecht)

Als het gaat om snelle aanvallen, is stealth-kracht het meest opwindende voor jou. Zelfs als Regigigas geen gekke Pokemon is, is het nog steeds een goede aanval die een mooie dekking van soorten mogelijk maakt. Pas op voor Psykoud’Boul die erg effectief is op Combat-type counters (dus allemaal). Als je echter een verborgen powermap of Psy tegenkomt, zal het erger zijn dan Psykoud’Boul.

geladen aanvallen, Je moet logischerwijs op zoek naar Regigigas met Giga Impact. STAB regular type, power 200, wat wil je nog meer? Giga Impact is een zeer goede aanval die je tellers tot op zekere hoogte kan beschadigen, zelfs zonder superefficiënt te zijn.

READ  Buzzing is de eerste beschikbare audiotrack van Mars
Pokémon GO, Regigigas Shiny: hoe versla je ze en vang je ze in raids?

Hoeveel trainers zijn er nodig om Regigigas te verslaan op Pokémon GO?

Technisch gezien is het mogelijk om Regigas in 3 te verslaan als je de best mogelijke counters hebt (met vriendschapsboosts) en bewolkt weer. Als je op zoek bent naar een uitdaging, probeer het dan eens. Maar goed, in jouw plaats nemen we geen enkel risico. Laten we zeggen dat het nogal nodig is 4 of zelfs 5 coaches op hoog niveau tenminste Om de Gollum King neer te halen.

Als je minder ervaring hebt, neem dan zoveel mogelijk vrienden mee in de hoop kans te maken. Jouw beurt nu!

Lees ook:

Volledige gids van Pokemon GO

Profiel van -LecHad-, Jeuxvideo.com

Aan de overkant -Lekhad-, schrijven jeuxvideo.com

plaatsvervanger