Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

RUMOR op PlayStation Plus: de naam van de grote PS5-game die in juli 2021 wordt getoond, is al gelekt

Interactief entertainment van Sony Momenteel genieten we elke maand van de spellen die worden aangeboden door PlayStation PlusWat aan kwaliteit en variatie niet ontbreekt. En om een ​​interessant gerucht te geloven, Hij kan de misdaad opnieuw begaan in juli 2021. Komt van Resetten, te veranderen, en een gebruiker met een moeilijke stamboom genaamd deluxeira.

De laatste reactie was op 11 juni Bij lekkend Opgericht in 12. praktische borstelwie zendt uit Een niet-limitatieve lijst van games die moeten worden ingediend:E3 2021 : De geschiedenis heeft uitgewezen dat hij alles goed heeft. Zodra het document is gedeeld, deluxeira Hij gaf aan dat zijn contacten dit aan hem bevestigdenEen plaagverhaal: Requiemqui Het zal goed onthuld worden tijdens Xbox- en Bethesda-gamegalerij, met integratie in speelhal Wanneer het wordt uitgebracht in 2022 en Cloudversie Op de schakelaar parallel. dat is wat het was zondag aangekondigd.

Zoals hij het schreefAsobo . wordt aangekondigd Volgende generatie Dr’Een plaagverhaal: onschuld : ze heeft Het werd deze donderdag onthuld. En hij besloot door te zeggen dat je de PS5-versie niet moet haasten omdat Het zal worden opgenomen in aanbiedingen PlayStation Plus Vanaf juli 2021. Als een lid Resetten Hij had gelijk over de eerste twee stukjes informatie, dus waarom zou hij ongelijk hebben over de laatste? We zullen dan de naam hebben van het grote spel dat gratis zal zijn voor abonnees. PS + volgende maand.

Houd er rekening mee dat de games die via de service worden aangeboden nauwkeurig zijn Zou doorgaan op 6 julien dat dit de gekozen releasedatum is voor deze versie Volgende generatieHet beeld ziet er te mooi uit om fout te zijn. Het verhaal loopt de komende weken af: Tot die tijd kun je je abonneren op PlayStation Plus voor een jaar 59,99 euro binnen Fnak.

vignet-editorHelpen
editor
De favoriet van je favoriete redacteur sinds 2009 Gepassioneerd door hardcore muziek, fan van allerlei soorten sitcoms Ik heb in mijn leven veel Pokemon gespeeld.
Volg mij : Twitter Gamergen

READ  Windows 3.1 op iPad: Eindelijk een echt tabletbesturingssysteem!