Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tetris: Met deze technologie kun je alle wereldrecords verslaan

Tetris: Met deze technologie kun je alle wereldrecords verslaan

Spelers hebben een nieuwe technologie ontwikkeld die al een revolutie teweeg heeft gebracht in de rivaliteit rond Tetris.

Tetris Hoewel het een spel is dat meer dan 30 jaar oud is, vindt het zichzelf voortdurend opnieuw uit, en het bewijs met behulp van deze nieuwe technologie veroorzaakt paniek op internet. Het lijkt erop dat sommige spelers erin zijn geslaagd om een ​​van de grootste moeilijkheden in de Tetris-toernooien, de NES-console, te overwinnen. Deze is grof en moeilijk om mee te werken in vergelijking met moderne consoles die we gewend zijn.

Daarom vinden spelers altijd manieren, of proberen ze in ieder geval, om hun prestaties te verbeteren door complexe technieken te ontwikkelen. Na hoge druk, die bestaat uit het heel snel indrukken van de richtingstoetsen en rollen, waarbij je je vingers heel snel over de bordtoetsen beweegt, is er een nieuwe techniek gebruikt die een spelwisselaar is.

Tikken, echt Game-wisselaar

Deze techniek wordt half april voor het eerst gebruikt in wedstrijden en is in tegenstelling tot de andere hierboven genoemde methoden heel eenvoudig te bereiken. Dit omvat een snelle klik op de achterkant van de NES-console, die een gemiddeld prestatie-effect heeft van 20 bewegingen per seconde.

Dankzij deze technologie brak Jonas Neubauer het wereldrecord van 300.000 punten omdat hij ze in slechts één minuut en 57 seconden wist te bereiken. Daarbij wist hij ook het snelheidsrecord voor 100 lijnen te verbeteren. Dus deze tiktechniek is zonder twijfel een Game-wisselaar Steeds meer Tetris-spelers gebruiken. Het valt nog te bezien hoe lang je aan de top blijft, want de spelers zijn nog nooit klaar met het vinden van alle mogelijke trucs om de snelste te zijn. Tetris is nog niet klaar met zichzelf opnieuw uit te vinden en heeft misschien nog enkele verrassingen voor je in petto.

READ  Grafische kaart die Intel DG1-chip integreert