Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Doolhof 1 mei 2021 bij de dierenoversteekplaats, hoe doe je dat? – Brick Flip

Je reis van 1 mei 2021 keert terug naar Animal Crossing New Horizons! Dit jaar is er een nieuw doolhof voorgesteld om Charlie te ontmoeten.

Le 1er Mai Het wordt in 2021 gevierd Animal Crossing: New Horizons.

Met een speciaal ticket kun je een week lang naar een mysterieus en vluchtig eiland gaan. Je vindt het op dit eiland Een doolhof Met bonussen om te verzamelen. Hier leest u hoe u uit het doolhof komt en herstelt Alle beloningen !

Hoe voltooi je het doolhof van 1 mei in Animal Crossing: New Horizons?

Als je op 1 mei met je ticket van de luchthaven naar Mystery Island gaat, vind je een Een gigantisch doolhof !

Om uit het doolhof te komen, moet je de juiste weg inslaan en de juiste dingen en acties gebruiken. Je hebt niets meer in je inventaris en zal de items op de site moeten gebruiken.

Om u te helpen, volgt hier het pad dat YouTube heeft gevolgd Schakel ForceWie heeft het labyrint weten op te lossen. tot ziens 9:40 Om de complete oplossing voor het doolhof te krijgen.

Het uitzicht vanaf de top is niet mogelijk om je gemakkelijker te oriënteren, en veel elementen blokkeren het pad: gaten, bomen, rotsen …

Om dit te verhelpen, moet u alle items gebruiken die tot uw beschikking staan ​​om u te helpen: de schop, de bijl, maar ook het fruit, dat u kunt Eet om meer kracht te krijgen En breek rotsen!

Als u het pad goed volgt, krijgt u toegang tot het Bell-kaartjes Die worden afgeleid, maar ook om elkaar te ontmoeten CharlieWat je een bonus geeft.

READ  Hellblade 2: nog steeds geen datum, maar verbluffend realistische video | Xbox One

Als u niet werkt of verdwaalt, vergeet dan niet dat u kunt bellen Bijstandsdienst Beschikbaar in NookPhone om het doolhof helemaal opnieuw te beginnen, zonder het mysterieuze eiland te verlaten.

Als bonus krijg je een Charly-foto: