Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Herman Miller Aeron Gaming Test: een bank die zijn spel goed verbergt

Het is niet verrassend dat Aeron Gaming praktisch alle mogelijke instellingen heeft die een premium stoel zou moeten bieden. We beginnen met de zithoogte, hier is deze verstelbaar van 43 tot 58 cm, naast de capaciteit (15 cm) waarmee hij mensen tot 1,91 meter kan herbergen. Anderzijds kan noch de zitdiepte (47 cm), noch de hoogte van de rugleuning (58 cm) worden aangepast. Hermann Miller gaat uit van het ontbreken van een volledig hoofdsteun, wat hij deze keuze rechtvaardigt door op te merken dat voor de ideale rugpositie geen hoofdsteun nodig is. Dit kan bijvoorbeeld vervelend zijn bij het dragen van een dikke koptelefoon of hoodie. In dat geval zou hij na de lunch het risico lopen zijn dutjesvolgers te verliezen.

De Aeron Gaming-rugleuning, die werd afgewezen van de professionele stoelen, kan kantelen wanneer aan het lichaamsgewicht wordt getrokken. Deze excentrische beweging (hoek van zitting / rugleuning bij kanteling van de rugleuning) kan worden aangepast in drie niveaus (verticale vergrendeling, gedeeltelijk achterover leunen, volledig achterover leunen) met behulp van de draaiknop onder de stoel aan de linkerkant. De weerstand van deze rocker reageert op het gewicht van de gebruiker dankzij de juiste draaiknop. Merk op dat Herman Miller aanbeveelt om deze rocker regelmatig los te laten tijdens rust of contemplatie om de circulatie van lichaamsvloeistoffen te verbeteren – de schommelstoel is echter meestal verboden tijdens werksessies of gamen op de computer. Sommige gebruikers zullen het goed vinden met de medium opstelling, die de rugleuning recht houdt tijdens het typen en hem naar achteren laat zwaaien tijdens de ontspanningsfase. Blokkeren kan echter erg praktisch zijn om niet te verdwijnen tijdens een bijzonder gespannen passage midden in een videogame.

READ  Deze laaggeprijsde Samsung- en Xiaomi-modellen zijn een schot in de roos!

De linkerarm heeft ook een knop om de stoel iets naar voren te kantelen. Dan is de lichaamshouding meer recht en het gewicht iets meer op de dijen; Een aanpassing waarbij de zitting iets hoger moet worden gezet, omdat de knieën iets naar beneden komen – onthoud dat een rechte hoek van het kniegewricht wordt aanbevolen tijdens het zitten.

De achterkant van de rugleuning heeft een klein wieltje (PostureFit SL) waarmee je kunt spelen met twee gedempte kussentjes die de onderrug ondersteunen. Pas op dat u deze niet te strak aandraait, omdat u het risico loopt een beetje van de zitdiepte te verliezen.

Naast alle verstelmogelijkheden van de zitting en rugleuning, hebben de armleuningen duidelijk een hele reeks verstelmogelijkheden. De hoogte wordt nauwkeurig bepaald door een lamelloze beugel, terwijl een hendel het mogelijk maakt om deze verticale aanpassing te vergrendelen. De terugslag van de armleuningen wordt gecontroleerd door ze in een gegroefde beugel te “forceren”. De afstand is zijdelings hoekig versteld ten opzichte van de tandas bij de elleboog. De afstand blijft dus redelijk constant bij de ellebogen, en voorin de armleuning hebben we de grootste capaciteit.

Deze twee aanpassingen zijn handig genoeg om de positie van de armleuningen snel vast te stellen, vooral die die verantwoordelijk is voor de muis, die soms tijdens lange typsessies dichter bij het lichaam moet worden gebracht. Aan de andere kant moet u voorkomen dat u te veel buigt op de armleuningen om uit de stoel te komen of tot rust te komen, anders zullen ze wegglijden. De scheurvastheid is echter zo sterk dat dit geen nadeel is.

READ  Deze Franse app belooft Waze en Google Maps te verdringen door de standaard voor geolocatie te worden