Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Star Wars Jedi Fallen Order is terug in PS5 en Xbox Series X |  S – Nieuws

Star Wars Jedi Fallen Order is terug in PS5 en Xbox Series X | S – Nieuws

In afwachting van een terugkeer naar het onderwerp op 4 mei, kondigde de groep aanstaande technische verbeteringen aan op beide apparaten, met als bonus een gratis update voor kopers van de originele game. Titel is al bijgewerkt om te profiteren van achterwaartse compatibiliteit voor de twee consoles, met de mogelijkheid om speciaal te profiteren van Frame rate Helemaal stabiel. In dit opzicht profiteert Cal Kestis Adventures van een enorme korting van 70% die geldig is op de Standard- en Deluxe-edities, een aanbieding die geldig is van 28 april tot 12 mei voor PlayStation 4, Xbox One, Origin en Steam.

Om ook te lezen | Onze recensie van Star Wars Jedi: Fallen Order

Tot die tijd kunnen fans van de franchise eindelijk bijpraten met de “EA Star Wars Triple Bundle” die Star Wars: Squadrons, Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition en Star Wars Battlefront II: Celebration Edition combineert, aangeboden tot 50% goedkoper.% Op Xbox- en Origin-apparaten. De actieperiode, die loopt van 30 april tot 11 mei, geldt ook voor PlayStation en pc via de Epic Games Store en Steam.

Wij verwijzen u rechtstreeks naar starwars.com Voor een overzicht van goede deals met betrekking tot andere games in de saga, van Star Wars Episode I: Racer (-65%) tot KOTORs, via Minecraft, is het tijd om te onthouden dat andere gameprojectvideo’s met betrekking tot de saga in productie zijn, waaronder one Bij Ubisoft en Massive Entertainment.

READ  De Pura 70 laat zien dat Huawei minder gevoelig wordt voor Amerikaanse sancties