Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tesla wil ruitenwissers vervangen door lasers

Ik ben niet blij met de wens vlieg teslaElon Musk wil ze ook graag van lasers voorzien. Volgens de gespecialiseerde website Electrek heeft de Californische fabrikant in het algemeen een patent aangevraagd op een werkelijk verbazingwekkende technologie. Elon Musk gebruikt zelfs graag lasers om klein vuil en vlekken op de voorruit van een auto te verwijderen. Deze technologie vervangt simpelweg de traditionele ruitenwissers. Tesla zou al meer dan twee jaar aan dit project werken, maar het was pas zeer recent dat de fabriek daadwerkelijk actie ondernam.

Lasers komen uit de motorkap

De schema’s en bijbehorende verklarende teksten zijn eerder samenvattingen van de werking van het systeem. Het apparaat kan boven of onder de motorkap worden geplaatst. Zodra hij puin opmerkte, zoals een kiezelsteen, of wanneer hij een vlek opmerkte, gaf hij opdracht om het te vernietigen voordat het werd geraakt of om het op te ruimen.

Zelfs als deze technologie zou verschijnen, lijkt het erg moeilijk om de goedkeuring ervan door verkeersveiligheidsautoriteiten voor te stellen. Maar dat belet niet dat de beste volgers van het merk merken dat tijdens de presentatie de elektronische vrachtwagen Het was niet uitgerust met spaties. Als dit project ooit tot wasdom komt, lijkt het duidelijk dat een toekomstige Tesla-pick-up het perfecte voertuig zal zijn om te lanceren.

Bron : Elektrisch

READ  Zorgverzekering wil 1 miljard euro besparen in 2022