Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tesla schort leveringen zonder reden op

Kopers van Tesla Model S klagen dat ze hun auto nog niet hebben ontvangen. Het is duidelijk dat Tesla om onbekende redenen de levering van de nieuwe Model S heeft stopgezet. Iets waar klanten zich ernstig zorgen over maken.

Krediet: Tesla Model S

Terwijl Tesla net is gelanceerd Volledig zelfrijdende optie voor $ 200 per maandSommige kopers wachten nog steeds met spanning op ze modellen gloednieuw. Na maanden vertraging, Tesla begint eindelijk met leveringen in juni 2021. Alleen lijkt het erop dat er nog steeds problemen zijn met Tesla, zoals blijkt uit de getuigenissen van veel kopers.

Veel klanten op Tesla-forums hebben het zelfs bevestigd De levering van hun voertuig is opgeschort, om onbekende redenen. Sommigen wisten zelfs dat hun Model S al was aangekomen bij het bezorgcentrum dat het dichtst bij hun huis was, maar dit De fabrikant heeft de auto nog niet kunnen leveren.

Tesla maakte veel excuses om de vertraging te rechtvaardigen, maar volgens veel kopers zijn ze te wijten Nieuwe examennormen., waar dit bericht van Tesla aan de klant suggereert:Uw voertuig ondergaat momenteel bijgewerkte inspectiecriteria en zou pas morgen klaar moeten zijn. We willen u erop wijzen dat uw voertuig tot nu toe met succes ons strenge inspectieproces heeft doorstaan, maar we zullen de levering opnieuw plannen zodra het met succes onze meest recente bijgewerkte inspectie heeft doorstaan.“.

Lees ook: Tesla Model S botst met stuurautomaat politieauto

Model S Plaid brandvertraging

Het is op dit moment onmogelijk om te weten wat Tesla aan het controleren is of waarom de fabriek niet geneigd is een nieuwe leverdatum te geven. Voor sommigen zal er een associatie zijn met De Tesla Model S Plaid die onlangs in brand vloogNiet om zijn chauffeur te vermoorden. Alleen staat niets toe dat het wordt bevestigd. En ter herinnering, Elon Musk rechtvaardigde de eerste leveringsvertragingen vanwege de behoefte van Tesla aan een “garantie”Dat het nieuwe Model S-batterijpakket veilig was.”

Voor anderen zal het een probleem zijn met Tesla zienHet nieuwe systeem van Tesla dat de vorige front-end radars verving. Het is waar dat sommige klanten enkele bugs hebben gemeld. De kritiek die Elon Musk snel negeerde en bevestigde Autopilot is even efficiënt als voorheen met Tesla Vision.

READ  De situatie verbetert in Guadeloupe, met 419 nieuwe gevallen geregistreerd

Bron : Elektrisch