Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jeff Bezos en Richard Branson mogen zichzelf geen ‘astronauten’ noemen

De Amerikaanse regering heeft de voorwaarden gesteld waaraan moet worden voldaan om een ​​”astronaut” te zijn. De BBC meldt dat het echte deelname aan de reis betekent.

Het is niet genoeg om een ​​kleine ruimtereis te maken om astronaut te worden, wat er ook gebeurt door Richard Branson En de Jeff Bezos. Toen de miljardairs respectievelijk op zondag 11 juli en dinsdag 20 juli de atmosfeer van de aarde verlieten, achtte de Amerikaanse Federal Aviation Administration (FAA) het nodig, Op dezelfde dag dat de CEO van Amazon werd beroofdTer verduidelijking van de definitie van de titel “astronaut” opmerkingen BBC. Het heeft gekozen voor een restrictieve weergave, zodat het geen passagiers op “toeristische” vluchten omvat.

In een persbericht herinnert de organisatie aan de voorwaarden voor het verkrijgen van de “vleugels” van een astronaut, met name in termen van bereikte lengte en training. Maar de FAA voegt eraan toe dat de astronaut “een lid van de bemanning” is, die betrokken was bij het bevel en “bijdroeg aan de veiligheid tijdens ruimtevluchten”. Dus achterover leunen in uw stoel en genieten van de rit maakt niet uit.

Mogelijke eremedaille

Als het erop lijkt dat de Amerikaanse regering het verschil wil vastleggen tussen a Neil Armstrong En Jeff Bezos, ze ontkennen niet de bijdrage van miljardairs aan de ontwikkeling van de ruimtevaartsector. Het maakt dus een speciaal onderscheid voor degenen die bijdragen aan commerciële bemande vluchten. De FAA stelt echter dat het volledige discretie heeft om deze ere-“vleugels” toe te kennen. Wie een vlucht financiert, hoeft zich niet tot ‘astronaut’ te verklaren.

READ  De migraties van Freebox Delta Pop lopen weer bijna stil

Lees ookQuerini? toerisme […] Lees verder

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: