Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Porsche-dealer onder water na overstroming

De Porsche-dealer in Duitsland stond onder water. Veel elektrische of thermische modellen werden overweldigd op de parkeerplaats.

Gefilmd door iemand die anoniem wil blijven, De video toont verschillende modellen van het merk onderwater Het werd breed uitgemeten door sociale netwerken.

Water is absoluut overal

zoals we zien, Het water is alles binnengedrongen en is ongeveer 50 cm hoog. Buiten geparkeerd, zie je minstens drie Porsche 992’s geparkeerd aan deze kant van de dealer. We zien eerst en vooral De 911 Carrera 4S is samen met de Turbo en de 911 Coupé een cabriolet.

Ondanks de hoge bodemvrijheid werd de SUV van het merk niet gered en daardoor staan ​​bijna alle wielen van de Macan onder water. We kunnen ook zien De Cayenne E-Hybrid Coupé die nog was aangesloten Op het station tijdens hevige regen.

Hieronder kunnen we zien een Taycan geparkeerd recht voor de dealer. Ik weet niet zeker of het eerste 100% elektrische model van het merk van deze verrassende badkamer heeft genoten.

Leveringen worden noodzakelijkerwijs geannuleerd

Hiervan hebben er minstens twee (911 cabrio en 911 turbo) nog transmissiebescherming, een teken van aanstaande geboorten. Er is geen informatie over de andere reproducties in deze video die ook aangepaste leveringsmodellen of displayvoertuigen kunnen zijn. Hoe dan ook, gezien de veroorzaakte schade, Het is onmogelijk om het te leveren zoals gepland…

Het Porsche Center in Heilbronn handelt ook in tweedehands goederen van het merk. Sommige eenheden waren dus in onderhoud of restauratie.. Als we niet weten of zij ook getroffen zijn, is de kans groot dat zij dat ook waren, Ik was zwaar beschadigd.

READ  De omzet van Kering steeg in het eerste kwartaal met 26% toen Gucci herstelde

Hoewel al deze materiële schade jammer is, is het niets vergeleken met de slachtoffers van deze catastrofale overstromingen.

Lees ook: