Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Overboeking en een bonus van 1000 euro: hier zijn de voorwaarden om ervan te profiteren

De overheid en Action Logement hebben een hulpmiddel in het leven geroepen dat jonge Franse werknemers zeker zal sparen, aangezien sommigen zullen kunnen profiteren van een bonus van € 1.000 bij het huren van een nieuwe woning.

Operatie Mon job, Mon Logement werd op 19 juli gelanceerd om werknemers te helpen die dichter bij hun werkplek willen komen, of het nu gaat om een ​​nieuwe baan of om weer aan het werk te gaan. Zo draagt ​​deze hulp bij aan het verkorten van de reistijd tussen werk en huis.

Om van deze hulp te profiteren, wordt echter rekening gehouden met enkele selectiecriteria, hoewel de leeftijd niet in de voorwaarden wordt vermeld.

Als je net een nieuwe arbeidsovereenkomst hebt getekend (CDD, CDI, Work Study Program, etc.):

. U moet een lopende arbeidsovereenkomst of een tewerkstellingsbelofte bekrachtigen

U moet op het moment van de aanvraag maximaal 1,5 keer het totale minimumloon ontvangen, dus in totaal € 2232.

. De periode tussen de ingangsdatum van de huurovereenkomst en de eerste dag van je nieuwe baan of opleiding mag niet langer zijn dan drie maanden.

Als u werknemer bent en van woonplaats verandert om dichter bij uw werk- of opleidingsplaats te komen, blijven de voorwaarden nagenoeg gelijk aan de vorige. U wordt echter gevraagd dat “de reistijd in enkelvoudig vervoer tussen uw nieuwe huis en werkplek maximaal 30 minuten is in de metropoolregio”. Deze tijd kan echter met een extra uur worden verlengd als u gebruik maakt van het openbaar vervoer.

Voor jonge werknemers zijn de voorwaarden specifieker:

. Je moet jonger zijn dan 25 jaar

READ  Waarden die gevolgd moeten worden in Parijs en Europa

. Uw inkomen moet tussen € 467 en € 1554,58 liggen, ofwel 30% tot 100% van het minimumloon

. U moet een arbeidsovereenkomst van minder dan zes maanden verantwoorden. Aan de andere kant, huisvestingsprocedures Specificeert dat deze voorwaarde “niet geldig is voor werk- en studiecontracten”.

Ook moet worden opgemerkt dat mensen die al hebben geprofiteerd van de mobiliteitshulp van 1.000 euro of ook de hulp van jonge werkende mensen van 1.000 euro, niet zullen kunnen profiteren van “mijn baan, mijn verblijf”.

Geldige huisvestingsvoorwaarden:

. Accommodatie gelegen op het vasteland van Frankrijk en in de overzeese regio. Accommodatie moet de hoofdverblijfplaats zijn.

. U moet op het moment van de aanvraag een leeg of gemeubileerd huurcontract hebben, of een gezamenlijk huurcontract van minder dan drie maanden

. CROUS ACCOMMODATIE UITGESLOTEN

Hoe krijg ik hulp?

Assistentie vindt plaats in 4 fasen, zoals: Organisatiedetails. U wordt eerst uitgenodigd om uw geschiktheid te testen en een account aan te maken. Als de test succesvol is, kunt u uw aanvraag indienen en de vereiste bewijsstukken indienen. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen en als uw dossier wordt aanvaard, moet er een overeenkomst worden ondertekend.

Ten slotte wordt er bij validatie van de bestelling in één keer een hulpmiddel van € 1.000,- op uw bankrekening gestort. U moet weten dat er slechts één assistentie per werknemer wordt gegeven.