Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ten Hag maakt bekend dat Ronaldo en Sancho ziek zijn en Anthony geblesseerd is!

De elfde wereld is begonnen De mooiste Uber Eats Premier League shirts 2022/23

Manchester United zal van veel spelers moeten afzien. De Rode Duivels staan ​​donderdag om 21.00 uur tegenover Aston Villa. in de Carabao-beker. Een paar dagen nadat ze in de Eredivisie door diezelfde tegenstander werden verslagen, willen de mannen van Eric Ten Hag revanche nemen. De Nederlandse coach zal het echter zonder Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho en Anthony moeten stellen. De oud-Ajacied gaf voor de wedstrijd een update aan zijn drie spelers: Jadon Sancho en Cristiano Ronaldo zijn ziek en Anthony is geblesseerd

Geen zorgen voor de Portugese international, die zonder zorgen moet worden overgedragen aan het WK. De vijfvoudig Ballon d’Or is een van de door Fernando Santos gekozen spelers, evenals Anthony met Brazilië. Aan de andere kant is Jadon Sancho niet gebeld door Gareth Southgate. Eric Ten Hag gaf geen verklaring voor de aard van de blessure van Anthony.

Eric Ten Hag sprak over de afwezigheid van Cristiano Ronaldo: “Hij is ziek, dus hij is niet beschikbaar. Zal ze zondag beschikbaar zijn? Je moet zien hoe hij herstelt, het is moeilijk te zeggen. Is het WK een deel van de reden dat hij niet op het wedstrijdformulier staat? Nee, het is de ziekte.”

samenvatten

Eric Ten Hag maakte voor de wedstrijd tussen Manchester United en Aston Villa bekend dat Jadon Sancho en Cristiano Ronaldo ziek zijn. De eveneens afwezige Anthony is geblesseerd, gaf de Nederlandse coach aan.