Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Team Frankrijk: Met de Blues in Clairefontaine gedraagt ​​Mbappé zich alsof

Dit is het beeld dat alle Spaanse media verwachtten en niet kregen. Kylian Mbappé trainde samen met Karim Benzema. Een gevangenneming die hen in staat zou hebben gesteld om keer op keer de nabijheid tussen de Madrid-spits en iemand die hem dit jaar of waarschijnlijker het volgende jaar zou vergezellen, in de Spaanse hoofdstad te dekken. Tot slot was de Parijse spits maandag aan het eind van de dag bij Clairefontein niet betrokken bij de training voor de Blues.

Na zijn dubbel tegen Reims zondagavond (2-0-zege voor Paris Saint-Germain) waren de wereldkampioenen van 2018 tevreden met de zuivering die twee dagen voor de wedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina (20.45 uur in Straatsburg) voor het WK 2022. Kwalificaties: Dit weerhield Chiringuito, de toonaangevende voetbaltalkshow van Spanje, er niet van om controverse te veroorzaken over het sweatshirt dat Mbappé droeg toen hij in Clairefontaine aankwam. Een kledingstuk van haar leverancier, vol met een foto uit het Museum of Contemporary Art in … Barcelona.

Net als het kamp Loges is Clairefontaine gewend te leven op het ritme van interpretaties en dringende verzoeken van de Iberische media. Bij de Franse voetbalbond zijn zo’n vijftien accreditatieaanvragen binnengekomen om de Blues-training en woensdagbijeenkomst bij te wonen. Zelfs Spaanse journalisten vlogen de afgelopen dagen voor het huis van de driekleurige ster. Het is niet genoeg om Mbappé zo kalm te ergeren met de Blues als op het terrein van Auguste Delaon, zondagavond, met Paris Saint-Germain.

Hij speelt woensdagavond met de Blues

Hij landde om één uur ‘s nachts in Evelyn en net als al zijn teamgenoten toonde de Parijzenaar geen spoor van alarm. Nadat hij de sleutels van zijn individuele kamer had gekregen, dineerde hij met de rest van het team in de grote zaal van het National Football Center. Mbappé, zittend tussen Paul Pogba en nieuwe aanwinst Theo Hernandez, heeft geen commentaar gegeven op zijn nieuws over zijn transfer, zei Moussa Diaby, zijn voormalige partner bij Paris Saint-Germain.

READ  Olympische Spelen 2021. Voetbal: kalender, formule, teams... Alles wat je moet weten over het Dameskampioenschap. sport

“Hij feliciteerde me net met dit eerste telefoontje”, vertelde de aanvaller van Bayer Leverkusen op een persconferentie. Daarna lachten en aten we samen, maar we spraken niet over zijn toekomst. “Een toekomst in Parijs of Madrid (steeds minder waarschijnlijk) past ook niet in de driekleur.

Blues-coach Didier Deschamps sprak woensdagavond in Straatsburg met zijn speler wetende dat hij op zijn spits kan rekenen. Under the blues herinnert iedereen zich de zomer van 2017 en de ondertekening van Bondi’s crack in Paris Saint-Germain, op 31 augustus om 16.00 uur, in een kamer in het French Choice Hotel. Vijf uur later stonden de Blues in de WK-kwalificatiewedstrijd van 2018 tegenover Nederland en Mbappé, die een kwartier voor tijd werd gewisseld en in de wedstrijd kwam, sloot de score (4-0). Dit keer is het niet echt zeker dat Mbappé deze zomer een nieuwe club zal tekenen. Maar woensdagavond speelt hij bij de Blues.