Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tandenborstel die een volledige reiniging van de borstel in 10 seconden belooft

Het is duidelijk dat Y-Brush zijn naam te danken heeft aan zijn atypische vorm waardoor het lijkt op de voorlaatste letter van het alfabet. De tandenborstel bestaat uit een gemotoriseerde handgreep en een Y-borstel om goed op de kaak te passen. Door alle tanden in één keer te poetsen, verkort de Y-Brush de reinigingstijd van 3 minuten naar 10 seconden.

Deze borstel is natuurlijk vervangbaar en het wordt aanbevolen om deze elke 6 maanden te vervangen (in tegenstelling tot 3 maanden voor een klassieke tandenborstel). Om aan te passen aan de grootte van uw kaak of de grootte van uw kinderen, zijn er twee penseelgroottes beschikbaar: een voor kinderen van 4 tot 12 jaar en de andere voor tieners en volwassenen.

Met zijn 45 graden goot met 35.000 nylon borstelharen wil de Y-Brush de Bass-methode nabootsen, die zich voornamelijk richt op het gebied tussen het tandvlees. Een deel van onze mond kan een broedplaats voor bacteriën worden als we niet oppassen.

Vanwege zijn vorm wordt de Y-Brush ook geleverd met een tandpasta-applicator om gebruikers te helpen de pasta gemakkelijker aan te brengen. Bij het poetsen zendt de motor trillingen uit, dus het enige wat je hoeft te doen is je tanden op de borstel plaatsen en 5 tot 15 seconden kauwen tot je schone tanden krijgt. Onnodig te tellen, de borstel zorgt ervoor en past zich aan de duur aan volgens de vibratiemodus die is geselecteerd uit de drie beschikbare:

  • In de zachte modus wordt 15 seconden geborsteld
  • De normale modus voert gedurende 10 seconden een reiniging uit
  • De intensieve modus zal gedurende 5 seconden een reiniging uitvoeren
READ  Amazon verlaagt prijzen op zondag 10 aanbiedingen van MADNESS

De batterij wordt opgeladen met een USB-kabel; U hoeft zich daar echter geen zorgen over te maken, want de Y-Brush belooft een batterijduur van maximaal 3 maanden.