Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tales of Arise: wordt in september wereldwijd uitgebracht met extra releases in de PS5 / Xbox-serie

Naast het uitzenden van een nieuwe trailer die de context en dualiteit van de twee personages, Alvin en Cheon, repliceert, is het ook een kans om verbeteringen aan de grafische engine te zien die de ervaring zullen ondersteunen. Met twee weergavetechnologieën die de ontwikkelaars “Atmospheric Shaders” hebben genoemd om het uiterlijk van personages te verbeteren, zelfs “Facial CG”, een manier om te zeggen dat gezichtsuitdrukkingen authentiek zijn geworden. Helden die sindsdien duidelijk niet beperkt zullen blijven tot helden Filmtrailer Het stelt je in staat om Linwell en Lowe te leren kennen, onder de metgezellen die vroeg of laat met je mee op avontuur gaan.

Geïntroduceerd als ‘Een RPG voor iedereen die in een nieuw tijdperk leeft“(Sic), Tales of Arise is van plan hun spelsystemen te ontwikkelen om aan de behoeften van die tijd te voldoen, met behoud van de” Tales of “-stijl die de serie zo populair maakte. We zullen ook een interessante studio met geanimeerde sequenties vinden die elk hoogtepunt van de plot en reeksen die eindigen op Het einde nadert het record voor de duur van de reeks in deze regio.

Wat het spelsysteem betreft, zorgen de ontwikkelaars ervoor dat het nieuwe systeem helemaal opnieuw wordt opgebouwd om bewegingen gemakkelijker en spannender te maken, terwijl het binnen het bereik van het grootste aantal blijft. Dit alles gaat gepaard met verbeterde visuele effecten sinds de laatste release, Tales of Berseria. De specifieke game zal worden gepresenteerd om tussen te variëren Aanvallen stimuleren, Die onmiddellijk de ondersteuningstechnieken van uw vrienden activeert, en Staking boostHet is een gecoördineerde aanval waarvoor ieders talenten nodig zijn. Omdat het altijd duidelijk is dat het een kwestie van realtime gevechten is, zoals het altijd is geweest in de geschiedenis van de serie.

READ  Xiaomi stemt ermee in de Mi-naam voor zijn smartphones op te geven

Aan de zijkant van het programma verbeteringen met de passage Volgende generatie, Bandai Namco garandeert kortere laadtijden op PS5 en Xbox Series X | S, vooral voor alles wat te maken heeft met de pre- en post-fight overgangen, maar ook de mogelijkheid om te kiezen tussen Performance Mode (60fps) en Resolution (4K) mode. Opties die ook op pc te vinden zijn. Merk op dat de PS5-release ook rekening zal houden met de haptische feedback van DualSens en de ingebouwde assist-interface. Ten slotte, en dit is misschien wel de belangrijkste: de upgrade is gratis van de oude naar de nieuwe generatie.

Ten slotte zal Europa niet ontsnappen aan zijn luxeversie, die weliswaar minder aanbod en variëteit biedt dan zijn Japanse tegenhangers. Dit bevat een pakket items om je team een ​​boost te geven, te beginnen met meer goud en ingrediënten om te koken, om nog maar te zwijgen van een kostuumpakket (6 accessoires, 8 outfits) en een reispakket om te profiteren van kortingen in in-game winkels, en alles verbeteren wat met koken en knutselen te maken heeft. De Hootle-editie die beschikbaar is in de online winkel van de uitgever biedt verschillende beloningen, zoals een aanpasbare mascotte-knuffel, drie illustraties, stickers en een kunstboek van 64 pagina’s, en niet te vergeten een fysieke en digitale soundtrack.