Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sylvie Vartan onthult schokkende onthullingen over Johnny Hallyday…

Sylvie Vartan heeft dingen te zeggen! Of het nu gaat om haar carrière of haar hechte relatie met Johnny Hallyday, ze verrast ons!

Wanneer Sylvie Vartan een somber beeld schetst van Johnny!

Een paar dagen geleden zorgde dit boek van Sylvie Vartan ervoor dat al haar fans het ermee eens waren. In de laatste krijgen ze zelfs exclusieve informatie over hun favoriete zanger. Wie had zich kunnen voorstellen wat ze zoveel heeft meegemaakt in haar leven professionals Is dit sentimenteel? Ze was jarenlang getrouwd in Le Taulier en had een waanzinnig liefdesverhaal aan zijn zijde. Helaas had dit gevolgen voor zijn carrière. wat of wat?bezwaar Op het punt om je gewoon buitengewoon te onthullen!

Deze eerste rol…

Na te zijn uitgenodigd om de Tourbillon de la vie te promoten, zal Sylvie Vartan een belangrijk punt ter sprake brengen. Heeft ze spijt? Door haar biografie te schrijven beoordeelt ze haar bestaan. Wat is het belangrijkste dat we ons moeten openbaren, maar dat we nog niet weten?

Voor Sylvie Vartan begon het allemaal in Bulgarije. Op zevenjarige leeftijd verscheen ze in een film. Hij kreeg pas dertien jaar later de kans om te laten zien hoe getalenteerd hij is. Zoals de bovenstaande goede advertentie bewijst, spelen ze in Aardappel. Haar hele leven zal ze Robert Thomas bedanken dat hij haar een kans heeft gegeven! Gegraveerd in haar hart en geest, zal ze deze foto nooit vergeten!

READ  Type 3 recensie op Warner TV

…die Johnny niet kon bevatten

Al in een relatie met Johnny Hallyday moest ze de reactie van de zanger onder ogen zien. Hij was niet per se overtuigd van de verdiensten van zijn aanpak. Erger nog, hij toont zijn ongenoegen aan zijn geliefde. Sylvie Vartan ziet het achteraf als jaloers! gek. We hadden nooit gedacht dat hij zich zo zou kunnen gedragen! Laten we niet vergeten dat haar geliefde op dat moment kan verschijnen Onvoorspelbaar !

Sylvie Vartan wil echter haar observaties specificeren. Vanwege hun geografische scheiding was het voor de zanger niet gemakkelijk om het voor elkaar te krijgen. “Hij zat opgesloten, dus het klopt dat het geen fijne situatie voor hem was.In volle dienst Leger In Duitsland wist hij niet hoe het filmen ging en had hij vaak niet de gelegenheid om met zijn geliefde uit te wisselen. Wat een spanning! bezwaar Nou stel je voor!

Gemiste date met dit zevende meesterwerk

https://www.youtube.com/watch?v=Rq0yhizu0y8

Als je dit geweldige project eenmaal hebt afgerond, is Sylvie Vartan meer dan ooit gemotiveerd om opnieuw te beginnen. Hun gezamenlijke agent is echter bang voor Johnny’s reacties. Daarom krijgt hij, zonder hem hiervan op de hoogte te stellen, geen rollen meer aangeboden in de bioscoop. Terugkijkend vertelde ze ons dat dit was gedaan voor “cJohnny’s woede en jaloezie ! En daar, laat de primeur vallen. Davids moeder kon wonderen doen in deze twee baanbrekende films: Paraplu’s van Cherbourg zelfs gek Peru !

Sylvie Vartan hervat haar zangkunsten. Het is duizend mijl verwijderd van een voorstelling van wat er achter de schermen gebeurt. Ik wist het toen niet, maar het is waar dat ik ook de hele tijd op tour was, Dus laten we zeggen dat Johnny Stark wilde dat zijn pony zich goed zou gedragen in de kazerne, in Offenburg en vooral dat het nergens anders zo moeilijk zou zijn.” Ze wil echter dat we een goed beeld van Johnny houden. Dus zelfs als ze het had geweten, weet ik niet zeker of ze het zou hebben geaccepteerd. “Tegelijkertijd is het waar dat ik permanent geboekt was. Ik heb rondgelopen in de zomer, lente, winter en herfst

READ  Na zijn hartoperatie kalmeerde de wonderbaarlijke Michel Drucker niet

Door de trailer van het meesterwerk van Jean-Luc Godard te bekijken, realiseren we ons dat hij perfect zou zijn geweest in plaats van Catherine Deneuve. Een halve vijg, een halve druif, ze geeft toe dat het haar favoriete film is. volledige cirkel !