Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Courteney Cox herschept de cultdans “Friends” met Ed Sheeran

Actrice Courteney Cox – InStar / Coverfoto’s

Om zijn iconische dans van vriendenCourteney Cox heeft een gerenommeerde partner ingehuurd. In een video die hij op zijn account plaatste
InstagramDe actrice deelde clips van haar die naast een bepaald persoon verscheen
Ed Sheeran, om de choreografie opnieuw te creëren voor een onvergetelijke aflevering van de cultserie. Bij Wie wenste een gelukkig nieuwjaar (Seizoen 6, Aflevering 10), danst haar personage Monica met haar broer Ross, gespeeld door David Schwimmer, op een hilarische manier om aandacht te krijgen in de kerstshow.

Hij schreef “Just Choreography with a Friend” Courteney Cox In de video-uitleg. De actrice en zangeres kunnen perfect de “routine” van het serieduo Brother and Sister hervatten, totdat de ster in de armen van de zanger springt. degene En ze vallen allebei op de grond.

Beter dan Russisch

Ed Sheeran was geen gast in de special Vrienden: reünie, die afgelopen weekend op HBO Max werd uitgezonden, maar gezien zijn ervaring zou hij ongetwijfeld zijn plaats hebben verdiend tussen de “gasten” die zijn verschenen: Lady Gaga, David Beckham, Justin Bieber, Cindy Crawford, Reese Witherspoon of Cara Delevingne .

zanger ook ik tank bij De video werd op zijn Instagram-account geplaatst met het onderschrift: “We hadden dit weekend onze eigen privéreünie”, vrolijk de hashtag #duidelijk beter dan Ross toevoegde, “Natuurlijk beter dan Ross.”

De vriendschap tussen Courteney Cox en Ed Sheeran gaat niet terug tot vandaag. Het was de Britse zanger die de Snow Patrol-muzikant uit 2013 presenteerde, Johnny McAiden actrice. Ze zijn verloofd in 2014, en ze hebben de verloving والمشاركة
geannuleerd, maar ze zijn nog steeds samen.

READ  Gerard Lanvin in Marokko: De acteur reageert op geruchten over fiscale ballingschap