Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alleen op Mars: wie wilde de studio in de plaats van Matt Damon? bioscoop nieuws

Corentine Balancini

Hoofd afdeling informatie en entertainment

Gepassioneerd door Hollywood-cinema van de jaren 1920 tot de jaren 70, volgt hij met belangstelling de huidige ontwikkeling van de zevende kunstindustrie en kijkt naar alles wat er aan hem voorbijgaat: Franse komedies, thrillers uit de jaren 90, de vergeten Palme d’Or of vergeten films. het moment. En met de tijd dat hij de serie verliet.

Matt Damon heeft misschien interesse getoond om onder leiding van Ridley Scott te spelen in “Alone on Mars” en had de steun van de filmploeg, Fox Studios gaf de voorkeur aan een andere acteur: Channing Tatum.

2015 Twentieth Century Fox

Matt Damon is niet goed genoeg?! Dit is wat de Fox-studio dacht bij het kiezen van de ster om de roman te portretteren. Alleen op Mars. Auteur Andy Weir zei: BioscoopBlend dat de studio een heel andere acteur wilde om astronaut Mark Watney te spelen, die gedwongen is op Mars te blijven

Toen Matt Damon interesse toonde, hadden we zoiets van: ‘Ja, geweldig. “Houd er rekening mee dat ik niets te zeggen had over Alone on Mars. Mijn enige taak was om de cheque te innen. [Mais] De producers en Ridley zeiden: “Oh ja, dat werkt.”

Maar de studio betaalde een heel andere acteur voor de rol: Channing Tatum. Ware herinnert aan dit meningsverschil:

Ik kon mezelf niet voorstellen [Tatum dans le rôle]. Hij is een mooie kerel, maar ik heb hem nog nooit deze superslimme kerel zien spelen. Ik weet zeker dat Channing Tatum slim is, maar hij is niet het type personage dat hij vroeger speelde. Of hij speelt mooi, of stoer, of beide.

Warner Bros. Entertainment Inc. 2015 en Ratpac-Dune Entertainment LLC

Channing Tatum danst “Magic Mike XXL”

Channing Tatum zal het waarderen… of niet. Ondertussen werd hij destijds overgelaten om te filmen onder toezicht van Quentin Tarantino (Les Huit salopards) en de gebroeders Coen (Ave, César!), terwijl Matt Damon de rol op zich nam. Alleen op MarsZijn optreden leverde hem een ​​Oscar-nominatie op voor Beste Acteur.

Sindsdien hebben Ridley Scott en Damon elkaar ontmoet Alleen op Mars Sinds ze (op de een of andere manier ondanks de pandemie) periodefilm The Last Duel hebben uitgebracht, waarvan tenminste een deel zich in Frankrijk afspeelt. Daar wreef hij de schouders op met Adam Driver, Ben Affleck, Judy Comer en Harriet Walter. De film is op 13 oktober te zien in de Franse bioscopen.

Kleine details verborgen in “Alleen op Mars”:

READ  Moet de spreektijd van Eric Zemmour in aflopende volgorde tellen? De Canadian Space Agency heeft al ontkennend geantwoord