Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Hij laat te wensen over”, “Klinkt als kindermontage”, “Het is niet professioneel”… De cover van Jennifer’s nieuwste nummer schokt zijn fans!

Aanstaande vrijdag kunnen fans van Léa Castel en Jenifer eindelijk het duo Resist spotten.

Ondertussen hadden ze recht op een fragment waar je meer van zou willen horen… en wisten ze ook de cover van dit langverwachte nummer mooi te vinden.

Een cover die ook op Instagram voor veel ophef zorgde toen deze door de artiesten werd onthuld.

Ze waren veel om zangers en hun bands aan te vallen die de schuld krijgen, een slordige klus.

“De omslag laat duidelijk te wensen over”, “ziet eruit als een kindermontage, en het is nog steeds zo’n mishandeling die het marketing- en technische team kan loslaten, er is geen professionele limiet om dat te bieden!!!” , “Klinkt als een montage uit de jaren 80”, “Ik dacht hetzelfde, maar durfde het niet te zeggen”, “Ja, een montage, was een foto voor twee personen niet mogelijk? Niet zo goed!”, “Jammer over de collage,” “Nou, ik vind de omslag helemaal niet mooi”, kunnen we hier en daar lezen in de reacties van een Instagram-post van Léa Castel, heel trots om te presenteren.

Eén ding is echter zeker, waarvan velen geloven dat ze daar blijven, de toekomstige buis voor de zomer. Het is alle schade die we deze twee getalenteerde zangers wensen!

Kijk ook: ‘Ze zullen me eruit schoppen’, Adriana Karembeu is ervan overtuigd dat France 2 haar eruit zal schoppen!

Bewerken

READ  Dit is het geheime bericht dat ik naar DSK Live heb gestuurd (video).