Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gims annuleert aankomend album Sexion d’Assaut en stopt met rappen

De 35-jarige rapper gaat zich nu focussen op zingen. Het einde van een tijdperk voor haar fans, die zichzelf niet kunnen troosten De terugkeer van de koningen, het aangekondigde en uiteindelijk geannuleerde album van Sexion d’Assaut.

De terugkeer van de koningen Pschit doen. Jarenlang nederig geadverteerd door verschillende leden van Sexion d’Assaut, zal het album dat de grote comeback van de groep zou betekenen in platenwinkels (of liever op streamingplatforms) eindelijk het daglicht zien. “Er komt geen volgend Sexion-albumZei James in een interview met gespecialiseerde media Rapunchlin .

«Het is triest voor sommige mensen, het is moeilijk. Maar we laten mensen niet rondhangen“, legde ik de rapper uit met een donkere bril terwijl hij huilde.”Gevuld met legale galeien» Tijdens ontwerppogingen De terugkeer van de koningen. «In het leven, wanneer je iets steeds opnieuw probeert te doen en faalt, is het ingewikkeld zijn een teken om serieus te worden genomen».

piek Het is dan ook een toepasselijke naam. Het laatste album van de hele groep verscheen in 2012 en er zijn meer dan een miljoen exemplaren van verkocht. De erfenis van diamanten die Gims vooral wil behouden, is verdubbeld. “(piek) precies op tijd. Je mag het niet meer aanraken. Ik denk dat we Sexion d’Assau niet meer moeten aanrakent”, gehamerd. Mogen de fans gerust zijn, de tour De terugkeer van de koningen Het is nog steeds relevant en wordt om gezondheidsredenen gewoon uitgesteld tot 2022.

READ  Menigte: "Koh-Lanta" solide leider voor "Astrid en Rapha" lle in goede vorm, "Bull" sterker dan Laury Tilleman

Afscheid van rapmuziek

Voordat hij een ster werd door zijn krachtige stem op popsongs te zetten, werd Gims gezien als een van de technisch meest getalenteerde rappers van zijn generatie. Met fenomeen, zijn laatste solo-cd, wilde hij teruggaan naar zijn eerste liefde door liedjes te presenteren.100% rap», gericht op de prestaties en ultrasnelle streaming van allerlei soorten stylesheets. Terwijl hij net een nieuwe versie van het project uitbracht, overblijfselen van plaagToch kreeg hij de opdracht om een ​​einde te maken aan de dubbelhartigheid van stijlen die zijn hele carrière tot nu toe zou hebben gekenmerkt.

«geluid met nfw (“Wat is een idool”, een van de nummers die beschikbaar zijn in de heruitgave, noot van de redacteur), ik denk dat dit het laatste rapgedicht is“,” aangekondigd in de hele dag promo BFMTV. «Ik weet dat de mensen daar vandaag niet op me wachten. Ik ga het Stade de France niet recreëren met een 100% rapalbum. (Le Fleau) Het was een wens, en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik denk niet dat ik nog zal zingen, echt waar.”, gerechtvaardigd. einde van een tijdperk.

zie ook – Non-stop People – Maître Gims: een geanimeerde documentaire over zijn jeugd beschikbaar op Netflix