Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Camille Santoro onthult eindelijk de redenen voor zijn vertrek

Grote gezinnen, leven in XXL De kijkers zijn al jaren in de wolken. Het is het derde seizoen dat momenteel op TF1 wordt gespeeld. Helaas voorspelt het vierde seizoen veranderingen. De familie Santoro vertrekt. Hun leven is veranderd sinds ze meededen aan het programma. Mom heeft inmiddels meer dan 640.000 volgers op Instagram! Het publiek zag zelfs dat het gezin was gegroeid.

Grote gezinnen, leven in XXL Het stelt het publiek in staat het dagelijkse leven van grote gezinnen te volgen. Maar vooral om bij haar te blijven en haar te steunen in haar dagelijks leven. Ook, geliefden Grote gezinnen, leven in XXLKijk niet alleen afleveringen van de show. Ze volgen ook graag avonturen Families in het echte leven, via sociale netwerken. Het was dan ook hartverscheurend dat fans hoorden van het overlijden van de familie Santoro. Gelukkig biedt Camille, een moeder van zes kinderen, uitleg die haar fans een beetje zal troosten. bezwaar Het vertelt je alles!

Grote gezinnen, leven in XXLNieuwe avonturen voor de familie Santoro

Het staat in de kolommen van het tijdschrift AmoMama dat knutselenbezwaar Leer het verschrikkelijke nieuws. Tot slot, verschrikkelijk is een heel groot woord. In feite valt er niets schadelijks op de schouders van de familie Santoro. En de Grote gezinnen, leven in XXL Het zal blijven uitzenden op tv. We hoeven het dus niet per se over drama te hebben. Fans van de Santoro-familie zullen echter geschrokken zijn van het nieuws. Ze is een van de sterrenfamilies Grote gezinnen, leven in XXL het schip verlaten.

Als Santor er niet meer is in seizoen 4, dat wil zeggen volgend seizoen, dan mag er geen twijfel over bestaan ​​dat ze er altijd zullen zijn op sociale netwerken. Camille Santoro is zelfs een expert geworden in het beheren van het hele gezin door middel van een nauwgezette en strakke organisatie. Voeg hem sociale netwerken toe met wat spit In haar schema was kinderspel voor deze moeder die beladen was met dingen om te doen.

READ  Op het filmfestival van Cannes zal Vincent Lyndon een volledig gelijkwaardige jury voorzitten

Eigenlijk mijn kijkers Grote gezinnen, leven in XXLIk heb veel bewondering voor deze uitzonderlijke ouders. Er zijn velen die dol zijn op Camille Santoro en haar familie. Omdat ze prestaties levert door altijd subliem te zijn en haar emoties onder controle te houden. In ieder geval veel meer dan de meerderheid van de ouders. Grote gezinnen zijn zeer zeldzaam en bezwaar Hij geeft grif toe dat de ouders die minder geïrriteerd zijn dan Camille Santoro de helft van hun projecten niet af kunnen krijgen!

Een frisse start voor de grote familie waar niets onmogelijk is

volgens voorkantCamille Santoro besloot zich terug te trekken uit het programma omdat haar missie was volbracht. Sterker nog, door deel te nemen aan Grote gezinnen, leven in XXLZij en haar man wilden een specifiek bericht naar Frankrijk sturen. Iemand die liefheeft, kent geen grenzen. Het is zo jong ouders Waar ze prestaties kunnen leveren met vijf, en dan zes kinderen. Want Camille is pas 29 jaar oud!

Het motto van de familie Santoro is: Onmogelijk is niet Santoro. En alles zien wat ze doen in 24 uur, bezwaar Kan alleen maar buigen voor dit gezegde. Maar als “The Impossible niet Santoro is”, waarom zou deze grote familie dan hun avontuur in de Grote gezinnen, leven in XXL ?

Camille Santoro had toen aangekondigd dat de boodschap van liefde en hoop die ze wilde overbrengen nu verdwenen was. Dus zal ze haar plaats verlaten voor anderen om zich bij de cast aan te sluiten, die al klaar zou moeten zijn voor het volgende seizoen.

Maar deze fans Grote gezinnen, leven in XXL Gerustgesteld, vooral leden van de familie Santoro. Want als Camille en haar troopers de show voor volgend seizoen zouden verlaten, zouden ze er nu nog steeds zijn. Bovendien zullen ze niet snel van sociale media verdwijnen. Het publiek kan dus nog lang hun avonturen volgen.

READ  The Walking Dead, Daryl Dixon: platform en uitzenddatum in Frankrijk eindelijk onthuld