Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Leticia Hallyday splitst zich op Jalil Lispert: deze ‘Dancing With the Stars’-winnares heeft troost bij haar gevonden!

Beste vriend Emmanuel Philibert de Savoie, liefdevol, ondersteunend, optimistisch en ontroerend. Ik heb geluk dat ik jou aan mijn zijde heb.”, schreef Laeticia Hallyday dinsdag 1 juni in een Instagram-verhaal. Op Memorial Day ontmoetten de twee vrienden elkaar eindelijk. Goede manier om Johnny’s weduwe te troosten terwijl ze Jalil Lispert uit de Verenigde Staten deporteert.

“Je brengt zoveel licht in ons leven. Wij houden van u naar de maan en verderDe schattige moeder van Jade en Joy bleef maar praten over haar beste vriend.

Volgens Gala is het meer dan 25 jaar geleden dat het paar werd gevormd… wat betekent hoe goed deze twee elkaar uit hun hoofd kennen!

Eén ding is zeker, als Emmanuel haar weer laat lachen, dan droomt Leticia in Jalil’s armen van een rustige toekomst. Ze zullen elkaar vast snel ontmoeten in Parijs of Saint Barth, het hoekje van het paradijs waar je graag komt.

Het valt nog te bezien of het leven in Californië, waar Laeticia Hallyday is geïnstalleerd, echt mogelijk is. Haar man zal de dubbele nationaliteit moeten aanvragen en iedereen weet dat dit niet gemakkelijk is.

Zie ook: Pierre Perret: Het trieste bericht dat zojuist viel…

Bewerken

READ  Karen Ferry draait netizens om met haar "geknipte" jurk met ronde hals